Soru Sizce Hangi Romu Kullanmalıyım?

bosanac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Herkese Selamun Aleyküm. Xiaomi Mi 8 Lite telefonuma hangi romu kursam diye kararsız kaldım. Sizce hangi romu kullanmalıyım? İyi Günler Dilerim.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
hocam sizde ses çıkıyormu acaba uygulamalarda nasıl kurduğunuzdan bahsedermisiniz
twrp gir 4 wipe ve format data yes. Rebot recovery ilk öncelikle bu linkten firmware dosyasını indiriyoruz. (bu dosya telefon seslerinin gelmesi vb içindir,gereklidir.) romu kurarkende ilk firmware sonrada rom vede bildiğiniz gibi gapps flaşlanıcak. yani; önce firmware sonra rom ve en sonunda gapps flaşlaıncak.

rom linki

gapps linki

Son düzenleme:
Oyla:

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
twrp gir 4 wipe ve format data yes. Rebot recovery ilk öncelikle bu linkten firmware dosyasını indiriyoruz. (bu dosya telefon seslerinin gelmesi vb içindir,gereklidir.) romu kurarkende ilk firmware sonrada rom vede bildiğiniz gibi gapps flaşlanıcak. yani; önce firmware sonra rom ve en sonunda gapps flaşlaıncak.

rom linki

gapps linki
ilk izlenimlerini bekliyorum hocam ben deniyemedim mirooma tekrar dönmüstüm cahiliğimden firmwareyi unutmusum :D

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
ilk izlenimlerini bekliyorum hocam ben deniyemedim mirooma tekrar dönmüstüm cahiliğimden firmwareyi unutmusum :D
Bu romda şebeke kopma sorunum çözüldüsmirk~~. Ama mecburiyetten kullanıyorum arayüzü hiç sevmedim. Miui arayüzü bir başka smirk~~

Oyla:
Üst Alt