Soru Sizce guvenmelimiyim?

Klslannxc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Uyumak
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu.miui 14.0.3
Telefon Modeli
JOYEUSE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar telefonumda miui 14 kullaniyordum miui 12.5.4 geçtim ses sorunu olmuştu persist flashlamam gerektiğini söyledi bi kaç kişi bende flashadim fakat sonradan miui 12.5 4 performans ini beğenmeyip miui 14 geri döndüm fakat telefon çok yavaşlamisti bende persist ile alakalıdır diye miui 14 persist flashladim ama yavaşlık düzelmedi crdroid rom geçtim yine aynı (fastboot ile rom denedim) sonra telegram crdroid grubunda sordum persist ile alakalı olabilirmi filan diye biri özelden yazdi bitane dosya attı good-persist-flasher diye bana bunu flashlamam gerektiğini söyledi filan sonra grup daveti attı sonra ben güvenemedim nedense şuan özelden sohbeti silmiş gruptan rehberi etiketledi beni sizce guvenmelimiyim acaba dosyanın içinde başka şeyler olabilirmi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230501_022612_Telegram.jpg
    Screenshot_20230501_022612_Telegram.jpg
    795 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20230501_022638_Telegram.jpg
    Screenshot_20230501_022638_Telegram.jpg
    585,5 KB · Görüntüleme: 19

Klslannxc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Uyumak
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar telefonumda miui 14 kullaniyordum miui 12.5.4 geçtim ses sorunu olmuştu persist flashlamam gerektiğini söyledi bi kaç kişi bende flashadim fakat sonradan miui 12.5 4 performans ini beğenmeyip miui 14 geri döndüm fakat telefon çok yavaşlamisti bende persist ile alakalıdır diye miui 14 persist flashladim ama yavaşlık düzelmedi crdroid rom geçtim yine aynı (fastboot ile rom denedim) sonra telegram crdroid grubunda sordum persist ile alakalı olabilirmi filan diye biri özelden yazdi bitane dosya attı good-persist-flasher diye bana bunu flashlamam gerektiğini söyledi filan sonra grup daveti attı sonra ben güvenemedim nedense şuan özelden sohbeti silmiş gruptan rehberi etiketledi beni sizce guvenmelimiyim acaba dosyanın içinde başka şeyler olabilirmi
sizce ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
En başta persist flaşlama diye bir tamir yöntemi yok. İnternet ortamında dolaşan en büyük bilgi kirliliklerindendir. Boşu boşuna sertifikayı kaybettiniz..

Oyla:

Klslannxc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Uyumak
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En başta persist flaşlama diye bir tamir yöntemi yok. İnternet ortamında dolaşan en büyük bilgi kirliliklerindendir. Boşu boşuna sertifikayı kaybettiniz..
ne sertifikası acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktım widewine sertifikasıymıs ben bıırnden butun cıhaz yedegını alsam hersey dahıl yedegı kursam sertıfıka l1 e
duzelırmı

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt