Yardım Sizce Ekran mı Telefon mu_

tubiornattubi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Mi 8 Se
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 9 Stabil
Telefon Modeli
Mi8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar. Mi8 SE telefonumun iç ekranı kırıldı. Değişim için 650 tl +50 tl işçilik istediler. Söylediklerine göre orijinal cam takacaklarmış. Kimine göre piyasada orijinal ekran yok. Sizce telefonu yaptırayım mı? Bu işlerden çok anlamıyorum fakat sıfır kayıtsızı 1200 tl diyorlar. Sizce değer mi yaptırmaya? Ya da

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Mi serisi her zaman kalitedir ama mi8sede forumda en çok sikayet konusu acilan cihazlardan. Ben Rn7-rn8-8se arasında yine 8se tavsiye ederim. Sorunlu ama 3u arasında en iyisi bence o. İyi derken ekran kalitesi ve islemci olarak iyi. Yoksa rn8 pil olarak ve kamera olarak daha iyi.

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Hocam öncelikle teşekkürler. Benimiçin kamera aman aman bir öneme sahip değil. Performans yani işlemci ram sorununu en az 3 4 sene yaşamayacağım bir telefon olması. Mesela Mi8 SE 'stabil romda onlarca program yüklüyken bile Ram'in 6/3 ü boştu. Kasmadır donmadır yaşamıyordum. Diğer telefonlar da bu durum nasıl acaba. Kullandığın kadarıyla performans açısından hangi telefonu önerirsin.
Hocam performans açısından da kesinlikle 8 se önerimdir. Bataryasının kağıt üzerinde düşük olması yanıltmasın 10nm işlemci kesinlikle fark yaratıyor. Rn7 de 4000 mah fakat kullanım açısından neredeyse hiç fark yok.

Oyla:
Üst Alt