Yardım Sizce Ekran mı Telefon mu_

tubiornattubi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Mi 8 Se
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 9 Stabil
Telefon Modeli
Mi8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar. Mi8 SE telefonumun iç ekranı kırıldı. Değişim için 650 tl +50 tl işçilik istediler. Söylediklerine göre orijinal cam takacaklarmış. Kimine göre piyasada orijinal ekran yok. Sizce telefonu yaptırayım mı? Bu işlerden çok anlamıyorum fakat sıfır kayıtsızı 1200 tl diyorlar. Sizce değer mi yaptırmaya? Ya da

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Fikrim cihazı elinizden cıkarın hocam kayıtsız redmi note 7 veya mi 8 se alın degisiklik iyidir tecrübe olur..

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Bence sıfır al kardeş. Telefonu da yedek parça niyetine 300 400 e satman mümkün. Düzgünce ekranı takamaz falan, hiç riske girme derim.
Dogru diyor tamir yapilandan hayir gelmez

Oyla:

tubiornattubi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Mi 8 Se
Meslek
Öğrenci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki telefon olarak ne önerirsiniz. Gönlüm 8SE den yana fakat telefon düşürme hastalığım var. Bu nedenle note serisine kayıyor gözüm. Performansı denk bir telefon mu alayım yoksa mi8 se devem mı etmeliyim. Kafam çok karışık.

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Ben rn7 kullanıyorum cıhazdan memnunum ılk defak xıaomı kullanıyorum rom ve modifikasyon ozellestirme bakımından zengin bir cihaz diger cihazı tanımıyorum hocam yorum yapamayacagım..

Oyla:

tubiornattubi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Mi 8 Se
Meslek
Öğrenci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben rn7 kullanıyorum cıhazdan memnunum ılk defak xıaomı kullanıyorum rom ve modifikasyon ozellestirme bakımından zengin bir cihaz diger cihazı tanımıyorum hocam yorum yapamayacagım..
4Ram/64 Hafıza olan modeldense acaba ne kadar ram kullanıyor sistem. Boşta ne kadar kalıyor?

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Hocam rn 7 ve 8 de kullandım ve aktif olarak kullandığım cihaz mi8 se. Öncelikle kamera olarak redmi serisi çok düşük haberiniz olsun. İkincisi de ekran kalitesinin düşüşünü hissediyosunuz. Zamanla bu düzelir belki bilemem fakat kamera olarak fark gerçekten çok

Oyla:

tubiornattubi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Mi 8 Se
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Hocam rn 7 ve 8 de kullandım ve aktif olarak kullandığım cihaz mi8 se. Öncelikle kamera olarak redmi serisi çok düşük haberiniz olsun. İkincisi de ekran kalitesinin düşüşünü hissediyosunuz. Zamanla bu düzelir belki bilemem fakat kamera olarak fark gerçekten çok
Hocam öncelikle teşekkürler. Benimiçin kamera aman aman bir öneme sahip değil. Performans yani işlemci ram sorununu en az 3 4 sene yaşamayacağım bir telefon olması. Mesela Mi8 SE 'stabil romda onlarca program yüklüyken bile Ram'in 6/3 ü boştu. Kasmadır donmadır yaşamıyordum. Diğer telefonlar da bu durum nasıl acaba. Kullandığın kadarıyla performans açısından hangi telefonu önerirsin.

Oyla:
Üst Alt