Çözüldü Sizce bu zamanda Sony Xperia 1 IV 12/256 telefonu alınır mı?

rcpnl64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Meraklı
Cihazım
GM5 Plus d
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 8.0.0
Telefon Modeli
Gm5 plus d
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar herkese selamlar. Başlıkta da yazıldığı gibi yurtdışı, 7-8 ay kullanılmış sony xperia 1 iv 12/256 cihaz var. Sahibiyle konuştuk 21500 TL fiyat biçiyor. Sizce bu zamanda alınır mı? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Snapdragon bu işlemci ile birlikte yeni mimariye geçmişti hocam. Isınma başta olmak üzere düzeltilemeyen hataları var. 8 Gen 1+ ile bir miktar düzeltmeye çalışsa da Gen 2 gelene kadar oturtamamıştı. Şu an ise Gen 3 cihazlar var. İlk çıktığında bile alınmayacak bir işlemciydi ki üzerine 2 nesil daha geldi ve artık eski bir işlemci. Bu işlemciye sahip bir cihazı almak son derece mantıksız üstelik de 21500₺ diyorsunuz, hem de yurtdışı... Sony olması da ayrı bir eksi. Sony çok uzun zamandır Japonya dışına destek vermiyor denilebilir. Resmi satış yaptığı ülkelerde bile desteği çok sınırlı ve kullanıcıları mağdur. Kesinlikle uzak durun, bedava verirse tecrübe olsun diye bir iki hafta kullanın sonra zaten bu kullanılmaz diyerek başka telefona...

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
8 Gen 1 Değil miydi o cihaz? Alınmaz hocam, uzak durun... Yarı fiyatına dahi alınmaz hatta.

Oyla:

rcpnl64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Meraklı
Cihazım
GM5 Plus d
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 Gen 1 Değil miydi o cihaz? Alınmaz hocam, uzak durun... Yarı fiyatına dahi alınmaz hatta.
Evet 8 gen 1 idi. Diğer forumlarda da 8 gen 1e karşı bi gard alma durumu var. Bunun sebebi nedir? 8 gen 1 neden bu kadar mimli?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Snapdragon bu işlemci ile birlikte yeni mimariye geçmişti hocam. Isınma başta olmak üzere düzeltilemeyen hataları var. 8 Gen 1+ ile bir miktar düzeltmeye çalışsa da Gen 2 gelene kadar oturtamamıştı. Şu an ise Gen 3 cihazlar var. İlk çıktığında bile alınmayacak bir işlemciydi ki üzerine 2 nesil daha geldi ve artık eski bir işlemci. Bu işlemciye sahip bir cihazı almak son derece mantıksız üstelik de 21500₺ diyorsunuz, hem de yurtdışı... Sony olması da ayrı bir eksi. Sony çok uzun zamandır Japonya dışına destek vermiyor denilebilir. Resmi satış yaptığı ülkelerde bile desteği çok sınırlı ve kullanıcıları mağdur. Kesinlikle uzak durun, bedava verirse tecrübe olsun diye bir iki hafta kullanın sonra zaten bu kullanılmaz diyerek başka telefona bakarsınız. :D

Oyla: Çözüm

rcpnl64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Meraklı
Cihazım
GM5 Plus d
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Snapdragon bu işlemci ile birlikte yeni mimariye geçmişti hocam. Isınma başta olmak üzere düzeltilemeyen hataları var. 8 Gen 1+ ile bir miktar düzeltmeye çalışsa da Gen 2 gelene kadar oturtamamıştı. Şu an ise Gen 3 cihazlar var. İlk çıktığında bile alınmayacak bir işlemciydi ki üzerine 2 nesil daha geldi ve artık eski bir işlemci. Bu işlemciye sahip bir cihazı almak son derece mantıksız üstelik de 21500₺ diyorsunuz, hem de yurtdışı... Sony olması da ayrı bir eksi. Sony çok uzun zamandır Japonya dışına destek vermiyor denilebilir. Resmi satış yaptığı ülkelerde bile desteği çok sınırlı ve kullanıcıları mağdur. Kesinlikle uzak durun, bedava verirse tecrübe olsun diye bir iki hafta kullanın sonra zaten bu kullanılmaz diyerek başka telefona bakarsınız. :D
Teşekkürler hocam. İyi forumlar dilerim.

Oyla:

SHINGO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xperia 1 iv
Konular
1

Oyla:

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
Arkadaşlar herkese selamlar. Başlıkta da yazıldığı gibi yurtdışı, 7-8 ay kullanılmış sony xperia 1 iv 12/256 cihaz var. Sahibiyle konuştuk 21500 TL fiyat biçiyor. Sizce bu zamanda alınır mı? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.
tavsiye etmem sebebi yedek parça ile ilgi sıkıntı yaşarsınız ve repair işlemi olumsuz.

Oyla:
Üst Alt