Sohbet Sizce Bu Pil Tüketimi Neden Böyle?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Yanlışı bılgılendırıyorsunuz gıbı geldi. Donanımı ayrı ayrı toplayın 100 çıkmıyor yazılımı toplayın yıne 100 cıkmıyor. Ilk defada sızden duydum bunu

Google play ın tüm verılerını temızleme ıslemı denenebilir

Resimleri incelersen donanım + yazılım = 100 yapıyor. Örnek : donanımın payı % 30 ise. ekranın içindeki payıda % 15 ise. Bu donanım bölümünün % 50 si yapar. Yani yanlış bişey yokki ?? Oradaki rakamları resimleri baştan göremediğim için afaki verdim. Kendi payı içerisindeki rakamı %100 e tamamlarsak demek istedim. Cümlem düşük olduysa affola

Son düzenleme:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Resimleri incelersen donanım + yazılım = 100 yapıyor. Örnek : donanımın payı % 30 ise. ekranın içindeki payıda % 15 ise. Bu donanım bölümünün % 50 si yapar. Yani yanlış bişey yokki ??
Bı kısmını ben yanlıs anlamısım ama bı kısmıda sız yanlıs anlattınız. Gplay 60 göstermesi genel bataryadan %60 götürdüğünü degıstırmez.

Sızın yazdığınızda mesela ekran bataryadan %30 degılde 15 yemıs gıbı bı sonuc cıkıyor.

Genel orana gore 18 ıfadesı yanlıs.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bı kısmını ben yanlıs anlamısım ama bı kısmıda sız yanlıs anlattınız. Gplay 60 göstermesi genel bataryadan %60 götürdüğünü degıstırmez.

Sızın yazdığınızda mesela ekran bataryadan %30 degılde 15 yemıs gıbı bı sonuc cıkıyor.

Evet haklısın, tersten anlatayım derken farklı bir anlam çıkmış. Kusura bakmayın.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Eğer Google play içerisinden dosya çekme işlemi yapıyorsa bu google playi çalıştırmaz mı? Yani çalıştırıyorsa o zaman o belirtilen çalıştırılma sürelerine eklenmiş olması gerekiyor. Ama rakamlara bakınca pek de öyle görünmüyor

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Eğer Google play içerisinden dosya çekme işlemi yapıyorsa bu google playi çalıştırmaz mı? Yani çalıştırıyorsa o zaman o belirtilen çalıştırılma sürelerine eklenmiş olması gerekiyor. Ama rakamlara bakınca pek de öyle görünmüyor

Bir kez başıma gelmişti. Cihazım Lg nexus 5 idi, Konum servisleri normalde sistem dosyaları paketi altında çalışıyor. Şarjımı bitiren Sistem dosyası görünüyorken bu konumu kullanan uygulama google play oyunlar idi. Bunu tek tek uygulamaları root yöntemi ile silerek ve de 3 kez telefonun sistemini çökerterek bulmuştum. Hiç aklıma gelmezdi bu uygulamanın neden olacağı. Bir kaç ay o uygulamayı kullanmadım sorun kalmadı. İlerleyen dönemlerde güncellemeler ile sorun çözülmüş.

Ama tabi durumunuz direk böyle demiyorum. Başımdan geçen bir olaydı, paylaşmak istedim.

Üst Alt