Sohbet Sizce Bu Gerçekten Ban Sebebi mi?

Sizce Ban Sebebi mi?

• Evet

• Hayır

• Kararsız

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
evet doğru, ülke değerleri dışında bana göre dinle bile dalga geçebilirsiniz kişinin kendi görüşüdür ama ülkenin millî değerleri ile dalga geçilemez ya da üzerine mizah yapılamaz.

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Bu kişiyi banlamakta haklısınız ama sitedeki salla kazan hilesi, sürpriz nokta hilesi vb. neden kaldırılmıyor. Kul hakkı değil mi? Elinde mi 9, turkcell çok pahalı satıyor o yüzden hile yapıyoruz diyor. Pahalıysa turkcell almayın kardeşim.
Sonra gidip miui 11 hakkında açılan bir konuyu birisi küfretti diye kapatıyorsunuz. Küfredeni banlarsınız, mesajını silersiniz. Konu devam eder. Bir kişi küfretti diye koca konu kapatılır mı?

Son düzenleme:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
O cümleyi genelde dini bayramlarda ya da kandillerde vs. kullanırız. Burada kullanım amacınızın ne olduğu yazı olarak belli olmuyor. O yüzden forum yöneticileri ilk anlamına göre dikkate alıyorlar. He eğer amacınız dalga geçmekse de diğer arkadaşların da dediği gibi burada yeriniz yok.
Sizi ciddiyete davet ediyorum yazıyorum , bana verdiği cevap şu sıralar müsait değilim kusura bakmayın:D . Yani amacının dalga geçmek olduğu milli bayramımızı küçümsediği apaçık ortada maalesef

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Bu kişiyi banlamakta haklısınız ona lafım yok ama sitedeki salla kazan hilesi, sürpriz nokta hilesi vb. neden kaldırılmıyor.
Zaten yılbaşında sürpriz nokta bitecek fakat forum kurallarına aykırı ise sayın yöneticilerimizden konu içeriğini silmelerini ve konuyu kilitlemelerini rica ediyorum.
Turkcell - Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Kul hakkı değil mi? Elinde mi 9, turkcell çok pahalı satıyor o yüzden hile yapıyoruz diyor. Pahalıysa turkcell almayın kardeşim. İphone'lar da pahalı niye iphone çalmıyorsunuz
Hocam kul hakkıyla ne alakası var? Biz fazladan hak gibi bir hile yapmıyoruz ki. Buna biraz uyanıklık diyebiliriz. Noktaları oturduğumuz yerden topluyoruz.yn~~

Son düzenleme:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Sizi ciddiyete davet ediyorum yazıyorum , bana verdiği cevap şu sıralar müsait değilim kusura bakmayın:D . Yani amacının dalga geçmek olduğu milli bayramımızı küçümsediği apaçık ortada maalesef
Ben o kısmı bilmiyordum hocam. O zaman kesinlikle bu bir ban sebebidir. Kusura bakmasın, burada yeri yok. Milli değerlerimiz vazgeçilmezlerimizdir. handshake~~

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Aynı ıp üzerinden hesap bile açmanıza izin vermemeliydiler. Asıl tuhaf olan şu anda hala burada olup bu soruyu sorabiliyor olmanız.

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Teknolojinin geliştiği, insan emeğinin çok değişik şekil ve ortamlarda tezahür ettiği günümüzde aynı ölçüde hak ve emek ihlalleri söz konusu olmaktadır. Bu hak ihlalleri elektronik ve bilgisayar dünyasında da yaşanmaktadır. Bu tür haksız davranışlar sadece bireylerin hakkını gasp etmiş olmamakta, aynı zamanda, o alanlarda emek harcayan insanların yeni ürünler üretme konusundaki şevkini kırmakta, bu da geniş anlamda kamu hakkı ihlaline dönüşmektedir.
Bu sebeple birer emek mahsulü olarak internet ortamına geçirilmiş olan her türlü program, yazılım, kitap, müzik vb. ürünleri ilgililerin izni olmadan elde edip kullanmak caiz değildir.

Not:google camera'da bunlara giriyor.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Teknolojinin geliştiği, insan emeğinin çok değişik şekil ve ortamlarda tezahür ettiği günümüzde aynı ölçüde hak ve emek ihlalleri söz konusu olmaktadır. Bu hak ihlalleri elektronik ve bilgisayar dünyasında da yaşanmaktadır. Bu tür haksız davranışlar sadece bireylerin hakkını gasp etmiş olmamakta, aynı zamanda, o alanlarda emek harcayan insanların yeni ürünler üretme konusundaki şevkini kırmakta, bu da geniş anlamda kamu hakkı ihlaline dönüşmektedir.
Bu sebeple birer emek mahsulü olarak internet ortamına geçirilmiş olan her türlü program, yazılım, kitap, müzik vb. ürünleri ilgililerin izni olmadan elde edip kullanmak caiz değildir.

Not:google camera'da bunlara giriyor.
İşte sizin gibi birisi geliyor konuyu carpitiyor , başka birisi gelip düşüncelerine uymadığı için küfür ediyor sonra yöneticiler konuyu neden kapattı oluyor . 116bin kişinin üye olduğu 30bin aktif uyesi olan bir forumda düzenin nasıl sağlanacağını düşünüyorsunuz?

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
evet doğru, ülke değerleri dışında bana göre dinle bile dalga geçebilirsiniz kişinin kendi görüşüdür ama ülkenin millî değerleri ile dalga geçilemez ya da üzerine mizah yapılamaz.
Din ile dalga geçemezsiniz. Bu bir kişinin inandığı doğruya apaçık hakaret etmek demek .İnanmıyor olabilirsiniz fakat bu dalga geçebilirsiniz anlamına gelmiyor.Lütfen laflarınıza dikkat ederek fikrinizi paylaşın.

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
İşte sizin gibi birisi geliyor konuyu carpitiyor , başka birisi gelip düşüncelerine uymadığı için küfür ediyor sonra yöneticiler konuyu neden kapattı oluyor . 116bin kişinin üye olduğu 30bin aktif uyesi olan bir forumda düzenin nasıl sağlanacağını düşünüyorsunuz?
Bence siz bu konuyu da kapatın. Aksi halde hem biz, hemde siz kırıcı olacağız. Anket ortada zaten herkes haklı bir ban olduğunu düşünüyor. Konu çoktan bitmiş. Daha fazla uzayıp, farklı yerlere bitmeden cevap gönderimine kapatın bence herkes son söz hakkını da kullandıktan sonra. Zaten konunun gittiği yer de az çok belli olmaya başladı televizyonda, sokakta her yerde bu konular tartışılırken bari fforumumuzda bunlar olmasın. Miui 12 hangi cihazlara gelecek sorusularına geri dönelim onlar bile daha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt