Türkcell bazı bölgelerde test amaçlı 5G sunumuna başlamış galiba zaten. Kotanın kalkacağını pek sanmıyorum, biraz kotayı arttırırlar birazda fiyatları tamam olur. Yurt dışında rekabet çok olduğu için fiyatlar uygun kotalar yüksek fakat Türkiyede sanki bütün firmalar ortak gibi hareket edip hep birlikte kullanıcıya yükleniyor.
O bikere hayal ama gb lar fazlalaşır turkiyede kota olmak zorunda gelişmekte olan bi ülke gelişmiş ülke değil abd de adam 100mbs hıza verdiği aylık para 45 dolar gerisini sen düşün
Hocam geçen bir haber gördüm Amerikada da çok fazla sıkıntı varmış nternet konusunda. Bol kotalı, yüksek hızlı tarifeleri satıyorlarmış müşterilere fakat sorun şuki alt yapı o kadar berbatmışki çoğu müşteri aldığı paketin 1/4 hızını ancak kullana biliyormuş. Büyük şehirlerde merkezi bölgeler uzay çağıyışmış internette ama biraz kenar semtler ve bölgeler Türkiyeden beter durumdaymış. Bir çok bölgede halk toplu halde şirketlere dava açıyormuş ama bir sonuç alamıyorlarmış.
Tabi bu haber nekasar objektifti, ne kadar doğruydu/yanlıştı arkasını araştırmadım.