Sohbet Siz olsaydınız hangi İss alırdınız ?

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
1 haftadır turknet kullanıyorum özgür iletişim ekstra paketi taahütsüz 98 tl paket + statik ip 12 tl + telefon hizmeti 10 tl. 85mbps download 10mpbs upload veriyorlar, statik ip ek hizmeti aldım oyunlar için tüm portlar açık ping sabit. tavsiye ederim

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Binanızda Kablo TV kutusu varsa başka ISS düşünmeyin bile.

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Ben TTNet(24mbps) turknet(35mbps- 85 tl +3 TL sabit hat) ve şimdi gibirnet(100mbps 85 tl) kullaniyorum. Altyapim sağlam olduğu için (fiber apartmana girip VDSL olarak dağıtılıyor, snr 100mbps için 18db, hatzayiflama 0 , ulaşılabilir maks hız 144000kbps) ) büyük sıkıntılar yaşamadım. Telekom genel olarak toptan kiralama yaptığı firmalarin işlerini yavaşlatıyor deniyor. Eğer bütçe önemli değil derseniz altyapı sahibi bir firma tercih edin.

Son düzenleme:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Ben TürkNet'ten Millenicom'a geçtim. İkisi de aynı altyapıdan hizmet veriyorlar. Hatta buraya da bir konu açmıştım. İncelersen belki faydası olabilir!

erdoganyaltirakli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
CANTEKİN
Cihazım
MI 8 SE
Meslek
Bilg Mühendisi
Konular
1
altyapısı varsa turksat kablonet ,
altyapısı yoksa fixnet...

turksat kablonet 100 mbit limitsiz + full sinema dizi belgesel , çocuk kanalları + kablosuz modem + hd kutu , 24 ay sözleşme = 95,00 ₺
fixnet 35 mbit limitsiz modemsiz taahhütsüz = 75,00 ₺
dipnot: fixnet'i ağırlıklı olarak internet kafeciler kullanıyor , türk telekom'un adsl altyapısında 16 mbit zor sağladığı interneti fixnet nasıl yapıyorsa aynı altyapıda 35 mbit olarak verebiliyor hemde daha uygun fiyata...işyerimde fixnet evimde turksat kablonet kullanıyorum , ikisinden de ziyadesiyle memnunum...

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
altyapısı varsa turksat kablonet ,
altyapısı yoksa fixnet...

turksat kablonet 100 mbit limitsiz + full sinema dizi belgesel , çocuk kanalları + kablosuz modem + hd kutu , 24 ay sözleşme = 95,00 ₺
fixnet 35 mbit limitsiz modemsiz taahhütsüz = 75,00 ₺
dipnot: fixnet'i ağırlıklı olarak internet kafeciler kullanıyor , türk telekom'un adsl altyapısında 16 mbit zor sağladığı interneti fixnet nasıl yapıyorsa aynı altyapıda 35 mbit olarak verebiliyor hemde daha uygun fiyata...işyerimde fixnet evimde turksat kablonet kullanıyorum , ikisinden de ziyadesiyle memnunum...
fixnet ne hocam :D benşim cep telefon bile 80 90 mbit görüyor 35 mbit dediniz nedir çok pahalımış
ayrıca turksat hizmetlerine yakında sona eriyor diye bir duyum duydum sanırsam firma müşteri kalmadığı için kapanacakmış

birde Xnet çıkmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba, İnternet taahhütüm bu ayda bitecek. Yaklaşık 12 yıldır Türk Telekomdan hizmet alıyorum.
Genel itibarıyla internetinden memmunum ancak, fiyat politikaları ve gereksiz 24 ay bağlanmaktan dolayı başka bir alternatife yönelmek istiyorum.
Siz değerli kullanıcılar, hangi iss firmasından ne derece memmunlar ve ödediğiniz fatura ne kadar, (Millenicom, Türknet, Vodafone, Türkcell V.b)
Teşekkürler.
200 mbit Limitsiz Kotasız 10 mbit upload ile
aylık 150 tl ödüyorum gayet çok memnumum 5 senem Olacak
şurası bir gerçek Türkiye yaşıyorsan Turkcell gerisi çöp benim gözümde.
vodafone telefon açıyorsun ? servis süresi 72 saat ?
TTnet arıyorsun 48 saat
Turkcell 2 3 saat kapında servis varsa sıkıntı ?

Son düzenleme:
Üst Alt