Haber Siz mi5i getirene kadar "MI EDGE" geliyor - TEMMUZ

KAYNAK:

"We have heard some rumor about , the other flagship smartphone of Xiaomi. Last Saturday, Lin Bin, Xiaomi CEO has leaked that they will release a flagship smartphone in July. So what will be the next flagship smartphone? Lin Bin claimed that about this high-end smartphone, it will be different from the previous smartphones. And it will of course be high-end one. We are so looking forward to enjoying the latest one."

Şipşak Çeviri:
Xiaomi ceosu lin bin in sızdırdığı bilgiye göre yeni bir amiral gemisi akıllı telefon temmuzda geliyor. Önceki modellerden çok farklı olacak

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

According to the latest news, Xiaomi will release Xiaomi mi note 2 in July and the other new one is Xiaomi MI Edge. They both have outstanding features coming with curved screen, and will have from 5.5inch to 5.7inch. As for Xiaomi mi note 2, it is said it will be powered by Snapdragon 821 processor, coming with 5.7inch LED display with all metal body, and it will have RAM 4GB and RAM 6GB two versions. running MIUI 8 OS, supporting Iris recognition, built in 4,000mAh battery, and dual 12MP rear camera.

Şipşak Çeviri:
hem yeni çıkacak mi note 2 hem de mi edge daha seçkin özelliklere sahip olacak ikisi de kavisli ekran ile gelecek mi note 2 nin 5.5"-5." ekran ve sd821 işlemci ile metal kasaya sahip olacağı ve 4 GB ram ve 6Gb ram seçeneklerinin bulunacağu belirtiliyor miui8 iile birlikte iris göz tanıma sistemi entegre olatak gelecek ve 4k batarya ile her ikisi 12MP llik ön ve arka kamera ile gelecek

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

In addition, more expecting news is that Xiaomi will also release in July. It will also have two version, one is 12.5inch with ultra thin and portable design with all metal body like Macbook, and the other is 15inch version. We are also extremely interested in . So which one are you looking forward to most?

burayı çevirmeye gerek yok mi notebook da temmuzda gelecek diyor ama gözümz mi edge de diyor

özetle arkadaşlar mi note 2 nin hem normali hem de kavislisi piyasaya sürülecek deniyor

mi 5 beklemekten iflahım kurudu sıra mi edge de :D

hayırlı günler :D

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
Hocam dual sim tek IMEI olan telefonu BTK kayit etmiyorken kim getirip faturalandirip satacak ? Mi4 gibi tek IMEI olsa inanın şuan SEMERS çoktan getirip satıyordu.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
piyasada potansiyel mi müşterisi varken resmi site yöneticilerimiz ya da başka bir girişimci xiaomi ile görüşme yapabilir bi aralar oppo getiren amca vardı yasal olarak geirtecekti sonra ne oldu bilmiyorum ama türkiyede oppodan ziyade meizu ve xiaomi fanları var letvciler de geliyor arkadan .. semers işini çok iyi getiriyor internete foto atmışlar bi koli mi5 getirmişler imeisiz garantisiz satacaklar bereketli olsun satışları ama demek ki ya bürokratik prosedrler buna izin vermedi ya da garantili kayıtlı gelse daha az satacaklar ve daha az kar yapacaklardı orası muamma sadece bildiğimiz tek şey mi5in garantili olarak ağustosta gireceği onun da ne kadar doğru ne kadar yalan olduğu belirsiz çünkü mi5in çindeki çıkışı 1 ay rötarlıydı ülkemize de gelmesi bence eylülden sonraya kalacak gibi ama şu an elimde param olsa belirli bir sermaye ile kayıtlı paralel ithalat garantili mi5 getirtirdim hoş bekara karı boşamak kolay denebilir ama kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez bence

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
piyasada potansiyel mi müşterisi varken resmi site yöneticilerimiz ya da başka bir girişimci xiaomi ile görüşme yapabilir bi aralar oppo getiren amca vardı yasal olarak geirtecekti sonra ne oldu bilmiyorum ama türkiyede oppodan ziyade meizu ve xiaomi fanları var letvciler de geliyor arkadan .. semers işini çok iyi getiriyor internete foto atmışlar bi koli mi5 getirmişler imeisiz garantisiz satacaklar bereketli olsun satışları ama demek ki ya bürokratik prosedrler buna izin vermedi ya da garantili kayıtlı gelse daha az satacaklar ve daha az kar yapacaklardı orası muamma sadece bildiğimiz tek şey mi5in garantili olarak ağustosta gireceği onun da ne kadar doğru ne kadar yalan olduğu belirsiz çünkü mi5in çindeki çıkışı 1 ay rötarlıydı ülkemize de gelmesi bence eylülden sonraya kalacak gibi ama şu an elimde param olsa belirli bir sermaye ile kayıtlı paralel ithalat garantili mi5 getirtirdim hoş bekara karı boşamak kolay denebilir ama kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez bence
Hocam siz yanlış anlamissiniz adamlar eğer global olarak çift IMEI atsa Türkiye dahil bir çok Avrupa ülkesi var giremediği resmi prosedüre takılıp. dual sim tek IMEI telefon ağustos değil hiç bir zaman resmi olarak gelemez.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
garantilisini beklersek heralde mi99 gelene kadar bekleyecek gibiyiz :D şaka gibi
Bizler 5 seneden beri garantisiz olana bile razı olarak bekliyorduk. Senelerdir Xiaomi'yi takip edip te beklemeyen söylesin.
Kaldı ki sadece şu fiyatlardan satacağız şeklindeki mesajlarımız bile piyasayı altüst etti. 32GB modeller 1500'den, 64GB modeller 1700-1800'lerden, 128GB modeller ise 2000TL üzerinde fiyatlarla satılırken bir de şimdiki fiyatlara bir bakın. Nasıl da aşağılara düştü.
Daha önce defalarca yazıldı, hatta sizin mesajlarınıza da cevap olarak yazıldı ama maalesef o mesajları hiç görmemiş gibi yazmaya devam ediyorsunuz. Ya anlamak istemiyorsunuz yada farklı bir misyon edinmişsiniz ve görmek işinize gelmiyor. Başka bir neden göremiyorum çünkü.
İthalat yapmayı oyuncak sanıyorsunuz. Size uzun uzun tüm adımları, nerelerde tıkanıklık olduğunu yazdık. Şimdi herşeyi yeniden yazamayacağım, nasılsa görmüyorsunuz. Madem bu kadar kolayınıza geliyor işte Xiaomi orada. Siz getirin. Siz de kurtulun bizler de.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bana kalırsa cihazda kronik bir problem yoksa garantinin pek bir önemi yok zaten ithal cihazlara bakan garantiler çoğu şeye kullanıcı hatası diyor. Garantili cihaz alıp sorunu çıkınca da telefonun arkasında durmayan çok garanti var. Apple , Samsung Türkiye, Lg Türkiye hariç

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Milyonlarca kere yazıldı. Xiaomi kendisi haricinde başka bir ülkede farklı bir distribütörün ürünlerini satmasını İS-TE-Mİ-YOOOOR. Öyle olsaydı Harun bey kaç kere gidip görüştü Xiaomi ile. Baktı olmuyor gitti Zoppo getirdi. Harun bey haricinde daha nice kişiler gidip görüştüler. Bizler de görüştük. Ama Nuh diyor, peygamber demiyorlar. Bırakın Distribütör olmayı toptan ürün bile alamıyorsunuz.
Peki Mi4'ler nasıl geldi o zaman diyebilirsiniz. Mi4'ler Xiaomi'den temin edilmedi. Çin'deki toptancılardan temin edilerek ithal edildi. İthal için gerekli olan belgelerin Xiaomi'den alınabilmesi için de bin dereden su getirildi. Aylarca uğraşıldı ve neredeyse vazgeçilmek üzereydi. Sonunda belgeler temin edildi ve ithalat sağlandı. Semers haricinde Mi4 getirenler ise Semers'in aldığı belgelerin gümrükçüler tarafından el altından belli ücretler karşılığında satılması ile getirebildiler. Çünkü belgeler cihazla ilgili belgelerdi, İthalatçı firmayla ilgili değil. Gümrüklerde dönen dolapları herkes biliyor.
Evet siz hala bu işleri çocuk oyuncağı olarak düşünmeye devam edebilirsiniz ama yukarda yazdıklarımı okuyan diğer arkadaşlar böyle olmadığını hemen anlayacaklardır.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Quasimodo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Ya o değil de bu uzay seyahatinde de sağlam para var. Bu Elon Musk denen adam ya salak ya da beceriksiz. Bu kadar güzel para kazanabilecekken hala başlatmadı. Önceden de zaten neydi o paypal adında bir şey mi ne yapmış. oradan para kazanmışmış... Sonra da araba falan üretmiş, kendi kendini sürüyormuş ondan da kar etmemişmiş. Bildiğin beceriksiz bu adamlar. Kaz gelecek yerden tavuk esirgiyorlar değil mi Orkun kardeş. Aslında bizde para olsa biz bırakın uzay seyahatini marsta koloni dahi kurarız da bu dünyadaki tek akıllı, kafası çalışan ve becerikli insanlar olarak bizlere bir türlü fırsat vermiyorlar... Hatta bir de üzerine böyle hiç bir şeyden anlamayan, okuduğunu bile algılayamayan bazı tipler var ki -bugüne kadar hiç bir şey başaramayıp sadece eleştirmiş olanlardan bahsediyorum- onlar da önümüze taş koymak dışında başka bir şey yapmıyorlar. Hiç kimse de bu adamlara çıkıp "kardeş becerebiliyorsan buyur sen yap" demiyor, yöneticilerde de iş yok anlaşılan... Ah ah her şeyi biz biliriz, bizden başka herkes salak ve geri zekalı ama gel gör ki bize hiç fırsat vermiyorlar... :@

Üst Alt