Tam olarak anlamadım hocam. Temadan değilmiş diyorsunuz. Default temayı yükleyince yine aynı hatayı alıyor musunuz?Elinize sağlık hocam. Birkac gündür kullanıyorum ilkin temadan sandın ama değilmiş. Acılır bildirimlerde ve kilitli ekranda msjlar gözükmüyor. Bunu mtz dosyasını ayrıştırarak yapabilirmiyiz.
Temadan değil dedim ama temadan galiba. Tema özelleştirilmede durum cubuğunu konudaki gibi yapınca Ottoman hocanın on the road temasında resimdeki gibi msj içeriği okunmuyor. Şimdi varsıyalan tema ile gözlemlediğim de ise içerik gözüküyor. Enteresan bi durum arka fontlar aynı olmasına rağmen sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor anlayamadım.Tam olarak anlamadım hocam. Temadan değilmiş diyorsunuz. Default temayı yükleyince yine aynı hatayı alıyor musunuz?
O halde sorun temadan kaynaklı hocam. Tema ekibimiz belki bir düzeltme yapabilir çok istek olursaTemadan değil dedim ama temadan galiba. Tema özelleştirilmede durum cubuğunu konudaki gibi yapınca Ottoman hocanın on the road temasında resimdeki gibi msj içeriği okunmuyor. Şimdi varsıyalan tema ile gözlemlediğim de ise içerik gözüküyor. Enteresan bi durum arka fontlar aynı olmasına rağmen sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor anlayamadım.
Temadan değil dedim ama temadan galiba. Tema özelleştirilmede durum cubuğunu konudaki gibi yapınca Ottoman hocanın on the road temasında resimdeki gibi msj içeriği okunmuyor. Şimdi varsıyalan tema ile gözlemlediğim de ise içerik gözüküyor. Enteresan bi durum arka fontlar aynı olmasına rağmen sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor anlayamadım.
Teşekkürler cevap icin. Alakası yok ama nedense etki ediyor. Ottoman hocanın on the road teması üzerinden özelleştiryorum oyle oluyor stoc temada sorun olmuyor.Hocam o gün yazacaktım fırsat bulamadım araya işler girince de yazamadım.
Paylaşılan dosya durum çubuğu dosyası kilit ekranı ile alakası yok sizin kullandığınız kilit ekranı ile bağlantısı yoktur bilginiz olsun.
Dosya içeriği
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bunu dener misiniz?Teşekkürler cevap icin. Alakası yok ama nedense etki ediyor. Ottoman hocanın on the road teması üzerinden özelleştiryorum oyle oluyor stoc temada sorun olmuyor.