Yardım Siyah Renk Tanıtılmış!

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Siyah renk yok diye üzülüyordum bu çok iyi oldu. Tabi benim yeni cihazım da belli oldu. <3

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sırf konu okunsun diye açılmış bi konu gibi geldi bana.başlıktan anladığım bu...
Bence yanlış düşünüyorsunuz....Arkadaşımızın Renk tercihi siyah ve bu Renk gelirse veya bulursam Siyah Mi Max 2 alacağım diyor....ve bunu da paylaşmış....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bence yanlış düşünüyorsunuz....Arkadaşımızın Renk tercihi siyah ve bu Renk gelirse veya bulursam Siyah Mi Max 2 alacağım diyor....ve bunu da paylaşmış....

Dostum konu başlığını okumadın mı???

"Siyah Renk Tanıtılmış!"

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dostum konu başlığını okumadın mı???

"Siyah Renk Tanıtılmış!"
Sayın ozgrcvdr Adminler herhangi bir uyarıda bulunmuş mu? Sanmam.... Arkadaşımız Mi Max 2 Forumunda, kendisinin uygun bulduğu bir Başlık atmış ve Sevincini paylaşmış....Kimseye de beğendirmek zorunda değil.....Saygı ve Sevgilerimle...

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Gereksiz muhalif postları görmezden gelin arkadaşlar, canınızı sıktığınıza, zamanınızı harcadığınıza değmez. :) Öte yandan Lenovo P2 güzel cihaz fakat dediğim gibi video çekimlerinde çok kötü ses bozulması var ve güncelleme ile bile düzelmedi. Diğer konu ise ben her cihazımı kılıfsız kullanırım, gözüm gibi de baktığımdan cihazlarım kozmetik olarak 10/10 durumunda oluyor satacağım zamanlarda bile. ^_^

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Bende Skorpi hocam gibi gold renk tercih edenlerdim ;) Zevkler ve renkler meselesi tabiki :)

Ayrıca damn2u hocamın açtığı konuyla birlikte verdiği haber yanlış veya asparagas değil. Mi Max 2 siyah renk ilk olarak Xiaomi Hong Kong markette tanıtıldı ve satışa sunuldu.

Kaynak:

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sayın ozgrcvdr Adminler herhangi bir uyarıda bulunmuş mu? Sanmam.... Arkadaşımız Mi Max 2 Forumunda, kendisinin uygun bulduğu bir Başlık atmış ve Sevincini paylaşmış....Kimseye de beğendirmek zorunda değil.....Saygı ve Sevgilerimle...

Başlık "mi max2 siyah renk tanıtıldı"diye açılsaydı tek kelime etmezdim ama siyah renk tanıtıldı??? Neyin siyah rengi? Ferrarinin mi boyanın mı çiçeğin mi böceğin mi yada bulutların mı neyin. Baxı facebook haberleri vardır.başlıkta" imza attı" der,merak eder linki tıklarsın ve "şu futbolcu şu takıma imza attı" der.ordaki amaç linkin tıklanmasıdır,burdaki amaç da konunun okunması.adminler zaten konu başlıklarının açıklayıcı olmasını forum açma kurallarında belirtmiş.saygılar...

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Gereksiz muhalif postları görmezden gelin arkadaşlar, canınızı sıktığınıza, zamanınızı harcadığınıza değmez. :) Öte yandan Lenovo P2 güzel cihaz fakat dediğim gibi video çekimlerinde çok kötü ses bozulması var ve güncelleme ile bile düzelmedi. Diğer konu ise ben her cihazımı kılıfsız kullanırım, gözüm gibi de baktığımdan cihazlarım kozmetik olarak 10/10 durumunda oluyor satacağım zamanlarda bile. ^_^
Muhalif sesler düşman değildir sadece fikrini beyan eder.korkacak yada çekinecek birşey yok :)

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Umarım bu tepkinizi habercilik sektörüne de gösterirsiniz, hatta daha da ileriye gidip gerekli mercilere aldatıcı, yanıltıcı başlıklar kullanılıyor diye şikayette edersiniz. Bol şans. ;) ozgrcvdr

Oyla:

halilfurkanaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil Furkan
Cihazım
Mate 7
Konular
2
Başlık "mi max2 siyah renk tanıtıldı"diye açılsaydı tek kelime etmezdim ama siyah renk tanıtıldı??? Neyin siyah rengi? Ferrarinin mi boyanın mı çiçeğin mi böceğin mi yada bulutların mı neyin. Baxı facebook haberleri vardır.başlıkta" imza attı" der,merak eder linki tıklarsın ve "şu futbolcu şu takıma imza attı" der.ordaki amaç linkin tıklanmasıdır,burdaki amaç da konunun okunması.adminler zaten konu başlıklarının açıklayıcı olmasını forum açma kurallarında belirtmiş.saygılar...
Hocam farkında mısınız bilmem. Lakin konu Mi Max 2 bölümüne açılmış. Öncelikle burası bir telefon forumu, ikincisi az önce belirttiğim gibi konu uygun yere açılmış. Buraya konu açan ve bu konulara girip okuyan insanlar belirli bir mantık düzeyindedir diye tahmin ediyorum. O yüzden konuya girdiğinde neyin ne olduğunu gayet net anlayabilir.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam farkında mısınız bilmem. Lakin konu Mi Max 2 bölümüne açılmış. Öncelikle burası bir telefon forumu, ikincisi az önce belirttiğim gibi konu uygun yere açılmış. Buraya konu açan ve bu konulara girip okuyan insanlar belirli bir mantık düzeyindedir diye tahmin ediyorum. O yüzden konuya girdiğinde neyin ne olduğunu gayet net anlayabilir.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buranın ne forumu olduğunu konunun hangi bölüme açıldığını falan biliyorum merak etme hocam.ama sen ne demek istediğimi anlamamışsım,sende haklısın,herkesin mantığı bir değil...

Oyla:
Üst Alt