veliahht Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım NAZİF Cihazım Mİ_6 Meslek İŞSİZ Yaş 42 Katılım 24 Mayıs 2014 Konular 3 Mesajlar 193 Çözümler 1 Tepkime puanı 40 Puanları 28 22 Eylül 2015 #1 Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bydirgen Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ByDirgen Cihazım Mi Note 3 Yaş 43 Konum İstanbul Katılım 4 Nisan 2015 Konular 11 Mesajlar 148 Tepkime puanı 17 Puanları 18 22 Eylül 2015 #2 Buna Benzer Sorun Bende De Oluyor Ben Siteye Hiç Bağlanamıyorum Bazı Zamanlar Tarayıcı Üzerinden Proxy Uygulaması Kullanırsam Sorunsuz Bağlanıyor... MI NOTE LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Buna Benzer Sorun Bende De Oluyor Ben Siteye Hiç Bağlanamıyorum Bazı Zamanlar Tarayıcı Üzerinden Proxy Uygulaması Kullanırsam Sorunsuz Bağlanıyor... MI NOTE LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
veliahht Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım NAZİF Cihazım Mİ_6 Meslek İŞSİZ Yaş 42 Katılım 24 Mayıs 2014 Konular 3 Mesajlar 193 Çözümler 1 Tepkime puanı 40 Puanları 28 22 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 uyarı için teşekkürler işime yaradı bu sorundan epeydir muzdariptim saolasın... Oyla: Oyla 0 Downvote