Ne boş işlerle uğraşıyorsunuz
2TB USB belleği 20 liraya alabileceğini düşünüp, 450 liraya satmayı deneyebilecek, bir de üstüne ısrar edecek zekaya sahip değiliz maalesef o yüzden sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir oluşumun büyümesi için desteklerimizi sunmak için vaktimiz kalıyor. Biz de böyle değerlendiriyoruz vaktimizi
Satış - 2 TB çift taraflı USB bellek
YÖNETİM NOTU : Ürünün sahte olduğu anlaşılmıştır. Satıcı arkadaş bilgilendirilmiştir. Daha fazla bilgi için yorumları okuyabilirsiniz. Okuyanların bilgilenmesi amacıyla konu açık bırakılmıştırforum.miuiturkiye.net
Hiçbir şeyi de unutmuyorsunuz2TB USB belleği 20 liraya alabileceğini düşünüp, 450 liraya satmayı deneyebilecek, bir de üstüne ısrar edecek zekaya sahip değiliz maalesef o yüzden sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir oluşumun büyümesi için desteklerimizi sunmak için vaktimiz kalıyor. Biz de böyle değerlendiriyoruz vaktimizi
Satış - 2 TB çift taraflı USB bellek
YÖNETİM NOTU : Ürünün sahte olduğu anlaşılmıştır. Satıcı arkadaş bilgilendirilmiştir. Daha fazla bilgi için yorumları okuyabilirsiniz. Okuyanların bilgilenmesi amacıyla konu açık bırakılmıştırforum.miuiturkiye.net
Ayrıca 20 liraya ipini vermezler 150ya almıştımHiçbir şeyi de unutmuyorsunuz
Merhaba hocam
Burada site tanıtım yapılıyor mu
Örnek: link kaldırılmıştır.