- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.270
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Buse S. Yıldız Tekrar yeniler misin sayfanı
Buse S. Yıldız Tekrar yeniler misin sayfanı
Şimdi oldu Hasan hocam. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Bendeydi herhalde problem
.block-minorHeader a[href*="yenileri-bul"]:before {
content: "\f1ea";
display: inline-block;
padding-right: 5px;
font-family: 'Font Awesome 5 Pro';
font-size: inherit;
font-style: normal;
font-weight: 400;
text-rendering: auto;
-webkit-font-smoothing: antialiased;
-moz-osx-font-smoothing: grayscale;
}
<i class="fa fa-youtube-play fa-large fa-fixed-width" style="padding-right:3px;"></i>
<i class="fab fa-youtube" style="padding-right:5px;"></i>
Ufak bir düzenleme daha
Aşağıdaki kodu extra.less dosyasına ekler
CSS:.block-minorHeader a[href*="yenileri-bul"]:before { content: "\f1ea"; display: inline-block; padding-right: 5px; font-family: 'Font Awesome 5 Pro'; font-size: inherit; font-style: normal; font-weight: 400; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-osx-font-smoothing: grayscale; }
ve Youtube widgetinin Html kodlarında mevcut olan aşağıdaki satırı
HTML:<i class="fa fa-youtube-play fa-large fa-fixed-width" style="padding-right:3px;"></i>
Şu şekilde:
HTML:<i class="fab fa-youtube" style="padding-right:5px;"></i>
değiştirirseniz aşağıdaki göründüğü şekilde sidebardaki ikonları eksik olan widgetlerin ikonlarını getirebilirsiniz hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İki yolda makbuldür hocam elinize sağlık. Elimden ne gelirse yapıyorum. Naçizane bir katkımız olursa ne mutlu.Hocam elinize sağlık siz biraz uzun anlatmışsınız ben sadece Font Awesome fab fa-youtube olarak değiştirdim yeterli oldu sistem fa yapısından fab geçtiği için eski ikon görünmüyormuş. Siz bu ara ikon işine sardınız
İki yolda makbuldür hocam elinize sağlık. Elimden ne gelirse yapıyorum. Naçizane bir katkımız olursa ne mutlu.
HiddeNKinG hocam önceden forumdan herhangi birini etiketlediğimizde mavi renge dönüşüyordu ve metnin içinde belirgin oluyordu şimdi sadece kullanıcı adları renkli olanlar kullandıkları renkle birlikte belirgin oluyor diğer üyeler benim gibi UnlnViTeD siyah oluyor metnin içinde garip duruyor gibi...
Çok daha iyi olmuş hatta eskisinden bile iyi hocam elinize sağlık bu arada iyiki bu konuyu açmışssınız forumumuzun daha iyiye doğru gitmesinin önü açıldı.Sanırım bu şekilde çözdük sorunu