- Adım
- Pivok
- Cihazım
- poco x3 pro
- Meslek
- Operatörlük
- Konular
- 29
Demedim tekrardan ama gelmedi bekliyorum hocam sağolun
Demedim tekrardan ama gelmedi bekliyorum hocam sağolun
Hocam sizin adınıza bir tane geldi ama tıklayinca siteye atıp error verdiHocam mailer geliyor ama bir tık geç geliyor. Ortalama 10-15 dk
Hayır. Adsense bölümünde din kategorisini engellerseniz o reklamlar çıkmaz. Yaklaşık 5 farklı sitede adsense kurulumu yaptım ilk çıkan reklamlar hep dini reklamlardır ayrıca hiçbir zaman dini içeriklere bakmadım.Gezinme geçmişine göre reklam çıkar.
Ben iki youtube'da iki efe aydal , din ve mitoloji vs izlesem adsense din reklamlarını yolluyor.Tabi site için farklı youtube için farklı olabilir.Hayır. Adsense bölümünde din kategorisini engellerseniz o reklamlar çıkmaz. Yaklaşık 5 farklı sitede adsense kurulumu yaptım ilk çıkan reklamlar hep dini reklamlardır ayrıca hiçbir zaman dini içeriklere bakmadım.
Aynısı bende de oldu.En azından üyeler reklam görmese iyi olmaz mı? Bazı kullandığım forumlarda öyleydi ve üye sayısını artttırabilir.Reklam engelleyici kapatın uyarısı çıktı tamam diyip geçtim ama umarım ileride bunu zorunlu yapmazsınız.
Çıkan ekranda sitedeki reklamlar kullanıcı dostu olarak yerleştirilmiştir gibi bir ibare vardı. Madem öyle bir şans vereyim dedim ve reklam engelleyiciyi kapatıp sayfayı yeniledim. Yeni mesajlardaki bir konuya tıkladım ve popup reklam çıktı karşıma (en nefret edilen reklam türü!)
Kapatıp konuya girdim ve toplamda 7 adet reklam vardı Nerdeyse her mesajdan sonra reklam koymuşsunuz
Kusura bakmayın ama bu şekilde olunca reklam engelleyiciyi tekrar aktif ettim.
Reklam engelleyici kapatın uyarısı çıktı tamam diyip geçtim ama umarım ileride bunu zorunlu yapmazsınız.
Çıkan ekranda sitedeki reklamlar kullanıcı dostu olarak yerleştirilmiştir gibi bir ibare vardı. Madem öyle bir şans vereyim dedim ve reklam engelleyiciyi kapatıp sayfayı yeniledim. Yeni mesajlardaki bir konuya tıkladım ve popup reklam çıktı karşıma (en nefret edilen reklam türü!)
Kapatıp konuya girdim ve toplamda 7 adet reklam vardı Nerdeyse her mesajdan sonra reklam koymuşsunuz
Kusura bakmayın ama bu şekilde olunca reklam engelleyiciyi tekrar aktif ettim.
Hocam baska siteler icin reklam engelleyici kullanmak zorunda kaliyorum. Siteye girince kapat baska siteye girince ac. Yani surekli ac kapa yapmak zorunda kaliyorum.Ben reklam engelleyici kullanmıyorum ve herhangi bir rahatsızlık yaşamadım açıkçası