Yardım Sistemi r-w mount etmek

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
Merhaba arkadaşlar note 9 pro joyeuse cihazda miui 12.5 eu romunu kullanıyorum. Rom rootlu ve orangefox yüklü. Sorun şu sistem dosyalarına erişimim var ama sistem dosyalarını düzenleyemiyorum. Sistem şuan read only ben onu read write yapmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerek ?

Merthannn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Merthan
Cihazım
Redmi 9
Konular
11
Merhaba arkadaşlar note 9 pro joyeuse cihazda miui 12.5 eu romunu kullanıyorum. Rom rootlu ve orangefox yüklü. Sorun şu sistem dosyalarına erişimim var ama sistem dosyalarını düzenleyemiyorum. Sistem şuan read only ben onu read write yapmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerek ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Öyle birşey yapamazsınız malesef A11 de A10 da ise belirli toolar var XDA üzerinden MTK için oda A11 için malesef A10 Dynamic partion kullandıgı için rw edemezsiniz.

-Redmi 9 cihazımda A10 ile çıktı 12.5 rw edebiliyorum modlu twrp sayesinde ama sınırlı mesela /priv/apps kısmını göremiyorum :/

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
rom 12.5 ve a11 kullanırken sistemi r-w edebiliyordum. Ama romda 12.5 a11 eu romunda sistemi rw edemiyorum. Acaba başka bir yöntemi var mı ?

Merthannn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Merthan
Cihazım
Redmi 9
Konular
11
rom 12.5 ve a11 kullanırken sistemi r-w edebiliyordum. Ama romda 12.5 a11 eu romunda sistemi rw edemiyorum. Acaba başka bir yöntemi var mı ?
Edebilirsiniz ama xiaomi.eu&miui yapıyor bunu romu flashladıgınız an remount edip read only yapıyor.

-Note 9 pro cihazına sahip olmadığımdan romları karşılaştıramayacagım.

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
Arkadaşlar sistemi rw haline getirmeyi başardım. Normal kullanıcı iseniz yapmayın cihazı hardbrick yapabilirsiniz. Uzman kullanıcılar içindir.
Çözüm:
- twrp flaşlanıcak zipimizi indiriyoruz.
- Twrp açıp zipi flaşlıyoruz.
- Flaşlaması 10 dakika sürebiliyor bekleyin.
- Bittikten sonra sistemi yeniden başlatıyoruz.
Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.

Merthannn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Merthan
Cihazım
Redmi 9
Konular
11
Arkadaşlar sistemi rw haline getirmeyi başardım. Normal kullanıcı iseniz yapmayın cihazı hardbrick yapabilirsiniz. Uzman kullanıcılar içindir.
Çözüm:
- twrp flaşlanıcak zipimizi indiriyoruz.
- Twrp açıp zipi flaşlıyoruz.
- Flaşlaması 10 dakika sürebiliyor bekleyin.
- Bittikten sonra sistemi yeniden başlatıyoruz.
Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Bende brick ediyor :/
-Olduysa ne mutlu size iyi günlerde kullanın.

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hocam bu linklerdekinden birini indirdiniz değilmi?
1.linkten indirdim. Zipin içinden "systemrw_1.32_flashable" bu dosyayı depolamaya atın. ben onu unutmuşum cevabı da düzenleyemedim.

Üst Alt