- Adım
- Farid
- Cihazım
- Xiaomi Redmi 9
- Konular
- 12
2-3 gün önce aynı sorun bendede yaşandı,reset atdım eğer usb hata ayıklama açık değilse ve twrp filan yoksa
enable usb debugging in developer settings in case of bricked you can uninstall this app update via adbAdb üzerinden silin diyor
New MIUI China System UI Plugin App Update V12.5.0.40.0
(Extracted from MIUI China 21.11.23)
Install at your own risk. This app may cause your device get bootlooped/bricked. Whatever you want to install it, enable usb debugging in developer settings in case of bricked you can uninstall this app update via adb
No Changelog...
#systemui
English Channel | Russian | Portuguese | Turkish | Discussion | YouTube Channel
Hocam keşke daha önce görseydim konuyu inşallah geç değildir. Hocam telefonu güvenli modda açın sonra da ayarlardan sorun yaşadığınız uygulamadaki güncellemeleri kaldırın.Merhaba,
Miui 12.5 yüklü Redmi Note 7 telefonumaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkteki systemui arayüzünün yeni versiyonunu kurdum ki her zaman kurardım bir şey olmazdı fakat bu versiyonu kuruncu telefonun sistemi çöktü. Güncellemeyi ayarlara girsem kaldıracağım fakat hiçbir işlem yapmak mümkün değil. kilit ekranındayken sanki power tuşuna basmış gibi ekran kapanıp kapanıp geliyor. yani ayarlara girmem mümkün değil. Recoveryden wipe data yapsam düzelir fakat çok önemli bilgilerim var.
fastboot denedim olmadı, adb denedim usb hata ayıklama açık olmadığından olmadı.
telefonda herhangi bir root falan yok. bootloader kilitli.
Maalasef hocam en sonunda telefonumu sıfırlamak zorunda kaldım 2 yıllık verilerim fotoğraflarım hep gitti. İçinde bulunan ödevdr aynı şekilde.Hocam keşke daha önce görseydim konuyu inşallah geç değildir. Hocam telefonu güvenli modda açın sonra da ayarlardan sorun yaşadığınız uygulamadaki güncellemeleri kaldırın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl güvenli modda açılır diye sorarsanız:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Geçmiş olsun hocam keşke bekleseydiniz birazMaalasef hocam en sonunda telefonumu sıfırlamak zorunda kaldım 2 yıllık verilerim fotoğraflarım hep gitti. İçinde bulunan ödevdr aynı şekilde.
Bu yöntem olmazdı hocam maalesef çünkü üs hata ayıklama açık değildi adb'den sadece sideload komutu açıktı.Bir zamanlar bende buna benzer sorun yaşamıştım acaba dosya isimleriyle oynayıp öyle komutları girsen çözülür mü ?
Çözüldü - can't use this app. it wasn't installed from the official souce
apkpure uygulamasından hava durumu uygulamasını güncelledim global olmayan apk dosyasını kurdu galiba , bu şekilde uyarı veriyor ve açmıyor kaldıramıyorumda üzerine global sürümüde kuramıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ? 1606342294 Soruya bakıp bakıp çekip gidenler cevabı ben vereyim ! Böyle...forum.miuiturkiye.net
OrangeFox yükleyip app managerden düzeltebilirdiniz keşke daha önce görseydim konuyu başıma geldi çünkü
Beklesem de bu yöntem de kesin değildi hocam çünkü videodan baktım güvenli modda da açsan durum çubuğu aktif oluyor ki benim sorunda yanlış durum çubuğu güncellemesi idi.Geçmiş olsun hocam keşke bekleseydiniz biraz
Hocam güvenli mod benim bildiğim kadari ile bütün 3.parti uygulamaları devre dışı bırakıp , bütün sistem uygulamalarını ise varsayılan hale getirip açmaya yarıyor misal benim başıma geldi ordan biliyorum gboard uygulamasını kendi modladığım gboard uygulaması ile güncellemeye kalktım telefon tam anlamıyla kafayı yedi tıpkı sizin yaşadığınız sorunlara benzer sorunlar yaşadım. Telefonu normal açamıyordum bile kendiliğinden kapanıp açılıyodu. Zor zar güvenli modda açıldı sorunsuz şekilde daha sonra ayarlardan gboarttaki tüm verileri silip güncellemeyi kaldırdım telefonu yeniden başlattım bu şekilde sorunumu çözdüm.Bu yöntem olmazdı hocam maalesef çünkü üs hata ayıklama açık değildi adb'den sadece sideload komutu açıktı.
Orangefox recovery değil miydi? Telefon tamamen orjinaldi. Bootloaderi kilitliydi.
Beklesem de bu yöntem de kesin değildi hocam çünkü videodan baktım güvenli modda da açsan durum çubuğu aktif oluyor ki benim sorunda yanlış durum çubuğu güncellemesi idi.
Hatta sizin yaşadığınız sorunun birebir aynısını yaşadım sadece soruna neden olan uygulamalar farklıHocam güvenli mod benim bildiğim kadari ile bütün 3.parti uygulamaları devre dışı bırakıp , bütün sistem uygulamalarını ise varsayılan hale getirip açmaya yarıyor misal benim başıma geldi ordan biliyorum gboard uygulamasını kendi modladığım gboard uygulaması ile güncellemeye kalktım telefon tam anlamıyla kafayı yedi tıpkı sizin yaşadığınız sorunlara benzer sorunlar yaşadım. Telefonu normal açamıyordum bile kendiliğinden kapanıp açılıyodu. Zor zar güvenli modda açıldı sorunsuz şekilde daha sonra ayarlardan gboarttaki tüm verileri silip güncellemeyi kaldırdım telefonu yeniden başlattım bu şekilde sorunumu çözdüm.