Ekran görüntüsü atmıştım hocam, olması gereken yerden sildim ama nedense Gmail çökmeye başladı. Bakayım yol bulamazsam tekrar yazarım hocamHocam sorun olmaması lazımdı gmail System/app klasöründe priv-appdan sildiniz sorun çıkmaması lazım
Hepsini değiştirdim olmadı hocam malesef, yine Chrome'u indirip sistem uygulaması yaptım düzeldiTamam hocam olmadı güncellemeyi kaldırıp tekrar deneyin
Hepsini değiştirdim olmadı hocam malesef, yine Chrome'u indirip sistem uygulaması yaptım düzeldi
Hayır hocam bende System/App klasörü içerisine bulunuyordu Chrome. PrivApp klasöründe Chrome yok.Hocam ben de sorunsuz ama demek ki sistem farklı olunca hataya Yol açıyor bi de system_root /privapp içinden siliyorsunuz değil mi?
Hayır hocam bende System/App klasörü içerisine bulunuyordu Chrome. PrivApp klasöründe Chrome yok.
Ben teşekkür ederim hocam, iyi forumlarDoğru hocam yazım hatası aynen Appdeydi. Dediğim gibi hocam sistem farklılığından kaynaklıdır. Başka arkadaş yaparsa sorunsuz eklenir. İlginize teşekkür ederim iyi forumlar