Yardım Sistem UI Çökmesi

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
23
Yöntemi biliyorum HyperOS ilk yayınlandığında artık eskisi kadar BL açılamadığı yazılmıştı o yüzden tedirginim ben açıkçası HyperOS'a geçtiğim içinde çok pişmanım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wipe Data yapınca geri geliyor sistem TWRP olmasa bile basit bir apk sıfırlamasını yaptırabilirim deneyeceğim
O konu HyperOS ile çıkış yapan cihazlar için. Eğer senin cihazın HyperOS olmadan çıkış yaptıysa yani çıktığında miui arayüzüne sahiptiyse ardından HyperOSa geçtiyse sıkıntı olmuyor.

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
6
O konu HyperOS ile çıkış yapan cihazlar için. Eğer senin cihazın HyperOS olmadan çıkış yaptıysa yani çıktığında miui arayüzüne sahiptiyse ardından HyperOSa geçtiyse sıkıntı olmuyor.
harbi mi HyperOS ile gelmedi normal MİUİ arayüzden HyperOS geçtim ben

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
23
harbi mi HyperOS ile gelmedi normal MİUİ arayüzden HyperOS geçtim ben
Öyle diye biliyorum. Çünkü miui arayüzü HyperOS tan bağımsız ve donanımsal bir engel HyperOS ile konulamaz sadece bazı kişilerde bootloader kilidi başvurusu yapışınxa 1 hafta yerine 1 ay süre vermişler ama genel olarak 1 hafta

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
6
Öyle diye biliyorum. Çünkü miui arayüzü HyperOS tan bağımsız ve donanımsal bir engel HyperOS ile konulamaz sadece bazı kişilerde bootloader kilidi başvurusu yapışınxa 1 hafta yerine 1 ay süre vermişler ama genel olarak 1 hafta
Emin değilim yinede bu sorun böyle giderse yapmaktan başka çarem yok zaten bıktım sürekli kendini kapatmasından

Üst Alt