Yardım Sistem UI Çökmesi

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
6
Kasım Güvenlik Yamasını yükledikten sonra sık karşılaştığım bir durum haline gelen bir sorun var. Cihaz Redmi Note 11S Global sürüm 1.0.6.0 TKEMIXM rom yüklü herhangi bir twrp vb işlemi bulunmuyor. Cihazın güvenlik yamasını yaptıktan sonra Sistem UI kendi kendine çöküyor ve tamir ediliyor. Basit olarak Wipe Data yaptım normal menüden ama sorunu çözmedi. Bu konuda cihazın BL kilidini açmadan ne yapabilirim? BL kapalı TWRP yok herhangi bir rom yüklemesi de yapılmadı daha önce kaçak değil cihaz. Her çöktüğünde beni şu sayfaya atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu Hocam yardımcı olma şansınız var mı?

Son düzenleme:

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
23
Kasım Güvenlik Yamasını yükledikten sonra sık karşılaştığım bir durum haline gelen bir sorun var. Cihaz Redmi Note 11S Global sürüm 1.0.6.0 TKEMIXM rom yüklü herhangi bir twrp vb işlemi bulunmuyor. Cihazın güvenlik yamasını yaptıktan sonra Sistem UI kendi kendine çöküyor ve tamir ediliyor. Basit olarak Wipe Data yaptım normal menüden ama sorunu çözmedi. Bu konuda cihazın BL kilidini açmadan ne yapabilirim? BL kapalı TWRP yok herhangi bir rom yüklemesi de yapılmadı daha önce kaçak değil cihaz. Her çöktüğünde beni şu sayfaya atıyor

Telefonun güncellenirken bir kesinti vb gibi bir şey oldu mu örneğin şarj bitti

Çünkü aklıma şuan cihaz büyük ihtimalle bootloopa girmiş gibi duruyor ama genelde bootloopa girse HyperOS açılış ekranında kalır. Sıfırla derdim ama zaten sıfırlamışsın. Şuan aklıma gelen tek çare bl kilidini açıp flash atmak

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Sistem arayüzü uygulamasının önbelliğini temizleyip gözlemleyin hocam tekrar

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun güncellenirken bir kesinti vb gibi bir şey oldu mu örneğin şarj bitti

Çünkü aklıma şuan cihaz büyük ihtimalle bootloopa girmiş gibi duruyor ama genelde bootloopa girse HyperOS açılış ekranında kalır. Sıfırla derdim ama zaten sıfırlamışsın. Şuan aklıma gelen tek çare bl kilidini açıp flash atmak
Güncelleme zaten 18 mi 25 mbmıydı neydi sadece kasım güvenlik güncellemesiydi hayır bir kesinti olmadı hayır şarjımda bitmedi telefonu kullanabiliyorum ama arada sistem ui kendini kapatıyor siyah ekran veriyor sonra kilit ekranına atıyor o ekranda saat bildirim çubuğu ve diğer simgeler gidip gidip geliyor en sonundada linkteki sayfaya atıyor

Sistem arayüzü uygulamasının önbelliğini temizleyip gözlemleyin hocam tekrar
wipe data yapmıştım ses açma ve güç tuşuyla girilen normal menüden işe yaramadı ama uygulama yönetmeden sıfırladım bakalım sonuç değişecek mi

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
23
Güncelleme zaten 18 mi 25 mbmıydı neydi sadece kasım güvenlik güncellemesiydi hayır bir kesinti olmadı hayır şarjımda bitmedi telefonu kullanabiliyorum ama arada sistem ui kendini kapatıyor siyah ekran veriyor sonra kilit ekranına atıyor o ekranda saat bildirim çubuğu ve diğer simgeler gidip gidip geliyor en sonundada linkteki sayfaya atıyor

wipe data yapmıştım ses açma ve güç tuşuyla girilen normal menüden işe yaramadı ama uygulama yönetmeden sıfırladım bakalım sonuç değişecek mi
Valla kardeş eğer sonuç değişmezse en temizi bootloader kilidini açıp temiz kurulum fastboot atmak

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19

BL açmadan düzeleceğini düşünüyorum ben

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla kardeş eğer sonuç değişmezse en temizi bootloader kilidini açıp temiz kurulum fastboot atmak
önbellek sıfırlama sorunu çözmedi BL nasıl açacağımı bilmiyorum redmi note 8 prom da var onda çok kolaydı

BL açmadan düzeleceğini düşünüyorum ben
wipe data sorunu çözmedi önbellek hiç çözmedi

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Sistem ui uygulamasını apkmirror üzerinden güncellemeyi deneyebilirsiniz ancak sistemin tamamen çökme ve hiç açılmama ihtimali de var

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
23
önbellek sıfırlama sorunu çözmedi BL nasıl açacağımı bilmiyorum redmi note 8 prom da var onda çok kolaydı

wipe data sorunu çözmedi önbellek hiç çözmedi
BL kilidini açmak için bilgisayarın olması lazım Youtube ye Bootloader kilidi xiaomi nasıl açılır yaz çıkar lakin 1 hafta süre verir ve 1 hafta sonra işlemi yapabilirsin.

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
6
BL kilidini açmak için bilgisayarın olması lazım Youtube ye Bootloader kilidi xiaomi nasıl açılır yaz çıkar lakin 1 hafta süre verir ve 1 hafta sonra işlemi yapabilirsin.
Yöntemi biliyorum HyperOS ilk yayınlandığında artık eskisi kadar BL açılamadığı yazılmıştı o yüzden tedirginim ben açıkçası HyperOS'a geçtiğim içinde çok pişmanım

Sistem ui uygulamasını apkmirror üzerinden güncellemeyi deneyebilirsiniz ancak sistemin tamamen çökme ve hiç açılmama ihtimali de var
Wipe Data yapınca geri geliyor sistem TWRP olmasa bile basit bir apk sıfırlamasını yaptırabilirim deneyeceğim

Üst Alt