Yardım Sistem Güncelleme Sorunu

blur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mete
Cihazım
redmi 5
Konular
1
Telefonu yeni aldım Ayarlardan Sistem Güncelleme seçince Ağa bağlanılamıyor hatası veriyor.Normalde wifi ye bağlı telefon bağlantıda da sorun yok internete girebiliyor.Sorun ne olabilir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:

ütopist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
0
bunu da denedim hata verdi güncelleme olmuyor. Başka bir konudan gördüm. Telefon fake romlu çıktı.İçi mee7 dışı meg7. Fake rom telefonlara güncelleme yapılamıyormuş telefonu beğenerek almıştım.
Merhaba. Aynı sorun benim telefonumda da var. ben de güncelleme yapmak istediğimde bende de aynı hatayı veriyor. Telefonunuzun fake rom çıktığını nasıl anladınız? Bir yöntemi varsa burada bizimle paylaşır mısınız? İyi forumlar.

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Oyla:

blur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mete
Cihazım
redmi 5
Konular
1
Telefonu nereden almıştınız? Buraya konuyu açtığımda yukarıdaki cevapları yazdılar. Yazılanları yapınca olmuyorsa fake rom ve fake unlocked oluyormuş.Diğer açılmış konularda öyle yazmışlar.Sonrada aşağıdaki konuları ve linki gördüm.Onlarda da aynı sorun olmuş.
Yardım - Sürüm değişikliği sonrası IMEI değişimi.

Oyla:

ütopist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
0
Telefonu nereden almıştınız? Buraya konuyu açtığımda yukarıdaki cevapları yazdılar. Yazılanları yapınca olmuyorsa fake rom ve fake unlocked oluyormuş.Diğer açılmış konularda öyle yazmışlar.Sonrada aşağıdaki konuları ve linki gördüm.Onlarda da aynı sorun olmuş.
Yardım - Sürüm değişikliği sonrası IMEI değişimi.
Merhaba. Telefonu gittigi... dan Delta Servis garantili aldım. Bendeki telefon ile ilgili olarak ;
1 Hem telefon bilgilerinin olduğu sayfada hem de arka kapakts "meg7" yazıyor.
2 Fake rom olanların çoğununun sürüm numarası nın bir tane sıfırı fazla ( 10.0.20.0 gibi ) olmadı benim telefonumda yok.
3 Fake romlarda telefon menüsünde kilit açık görünüp telefon açılırken " unlocked" yazıyormuş.
Benimkinde hem menüde kilit açık hem de başlarken "unlocked " yazısı görünüyor.
4 Diğer taraftan adb kurup komut penceresinden sorguladığı da yine bootloader kilidinin açık olduğunu gördüm.
Bunları görünce Fake rom olma olasılığı uzak geliyor. Şimdi de sizin verdiğiniz konuları inceleyeceğim. Size iyi forumlar. Bir çözüm bulursam buradan sizinle paylaşırım.

Oyla:

Engin1984

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Merhaba. Telefonu gittigi... dan Delta Servis garantili aldım. Bendeki telefon ile ilgili olarak ;
1 Hem telefon bilgilerinin olduğu sayfada hem de arka kapakts "meg7" yazıyor.
2 Fake rom olanların çoğununun sürüm numarası nın bir tane sıfırı fazla ( 10.0.20.0 gibi ) olmadı benim telefonumda yok.
3 Fake romlarda telefon menüsünde kilit açık görünüp telefon açılırken " unlocked" yazıyormuş.
Benimkinde hem menüde kilit açık hem de başlarken "unlocked " yazısı görünüyor.
4 Diğer taraftan adb kurup komut penceresinden sorguladığı da yine bootloader kilidinin açık olduğunu gördüm.
Bunları görünce Fake rom olma olasılığı uzak geliyor. Şimdi de sizin verdiğiniz konuları inceleyeceğim. Size iyi forumlar. Bir çözüm bulursam buradan sizinle paylaşırım.
Mrb ben de aynı konudan muzdaribim.Herhangi bir çözüm buldunuz mu?

Oyla:

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
Çözümü yok galiba başka konularda da görmüştüm. Rom yükleyince imeiler değişiyormuş. Sitede yazdığı gibi servise sorun yeni alınan telefonsa ve iade süreniz devam ediyorsa iade edin. Etmiyorsa servise gönderin.

Oyla:

ütopist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
0
Mrb ben de aynı konudan muzdaribim.Herhangi bir çözüm buldunuz mu?
Merhaba. Benimki servise gitti, servis yazılım güncellemesi yaptı ama telefon hakkında bölümünde "mee7" yazıyordu. Servis ve satıcı bu haliyle ürünün global ve güncelleme alacağını söyledi. Ben ikna olamadım. Satıcı ile görüşerek telefonu iade ettim.

Oyla:

gamehunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Merhaba. Arkadaşlar bende de aynı sorun var ben cihazı Hepsiburada'dan almıştım Satıcı Hepsiburada'ydı.

Ben de az daha cihazı fabrika ayarlarına çevirecektim belki düzelir diye arayınca bu başlığa rastladım. Model bölümünde Meg7 yazıyor, İmei sorgulayınca normal imei yazıyor yani sonunda Mee7 yazmıyor galiba orjinal Global cihaz ama yinede Wifi'ye bağlanılamıyor diye güncellemeleri denetleyemiyor.

Cihazı güncellememin hiç bir yolu yok mu? :S

Bir ara güncelleme var diye uyarı vermişti bende eve gidince güncellesin diye iptal etmiştim ondan sonra Wifi'ye bağlanılamıyor hatası vermeye başladı.

Son düzenleme:
Oyla:

gamehunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Ağ ayarlarını sıfırlayın
Yaptım olmadı, Güncelleyicinin verileri de sildim yine olmadı. :(

Ayrıca MiPC Suite uygulamasına kablo ile bağlamaya çalışınca da bağlanmıyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt