Yardım Sistem güncelleme hatası

YusufMertTaşkit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Mert
Cihazım
Rn Note 8
Meslek
Paramedik Öğrencis
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu stabil 12.0.1
Telefon Modeli
Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle Herkese Hayırlı akşamlar diliyorum,
Eu stabil romunu kullaniyorum ancak videoda gördüğünüz gibi güncelleme gözüküyor güncelleme yapmıyor, trwp giriyorum güncelleme dosyası çıkmıyor orası ayrı bir konu zaten, oto güncelleme yapmıyor manuelde twrp girip yapamıyorum dosyayı bulamıyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz. ?
Şimdiden teşekkür ederim, Saygılarımla...

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2021-06-08-00-24-25-306.mp4
    3,5 MB · Görüntüleme: 6

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Öncelikle Herkese Hayırlı akşamlar diliyorum,
Eu stabil romunu kullaniyorum ancak videoda gördüğünüz gibi güncelleme gözüküyor güncelleme yapmıyor, trwp giriyorum güncelleme dosyası çıkmıyor orası ayrı bir konu zaten, oto güncelleme yapmıyor manuelde twrp girip yapamıyorum dosyayı bulamıyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz. ?
Şimdiden teşekkür ederim, Saygılarımla...
Twrp açınca download_update veya download_firmware dosyası içinde olur indirilen güncelleme ama bazılarında xml editlenmesi gerekiyor aksı takdirde kurmuyor dosyası note 8de öyle mi bilemiyorum proda direk kuruyordum hiç sıkıntı yaşamadım

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
hocam romun recovery olan dosyasını pc ye indirip telefona atın sonrada twrpden install veya yükle bölümünden yükleyin

Oyla:

YusufMertTaşkit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Mert
Cihazım
Rn Note 8
Meslek
Paramedik Öğrencis
Konular
31
Twrp açınca download_update veya download_firmware dosyası içinde olur indirilen güncelleme ama bazılarında xml editlenmesi gerekiyor aksı takdirde kurmuyor dosyası note 8de öyle mi bilemiyorum proda direk kuruyordum hiç sıkıntı yaşamadım
Eskiden wipe - download- yapıyordum ama şimdi çıkmıyor bu sebeple böyle bir destek açtım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam romun recovery olan dosyasını pc ye indirip telefona atın sonrada twrpden install veya yükle bölümünden yükleyin
Data reset gerekiyor mu ?, Recovy derken anlamadım reccovery nedir ?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Eskiden wipe - download- yapıyordum ama şimdi çıkmıyor bu sebeple böyle bir destek açtım.

Data reset gerekiyor mu ?, Recovy derken anlamadım reccovery nedir ?
Recovery kurulum yedek alma alınan yedeği geri yükleme vs bir çok işe yarar.
Wipe data yaparsınız indirilen güncellemede silinir hocam

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Kendiniz indirip TWRP üzerinden sıfırlama yapmadan kurabilirsiniz. Güncelleme olduğu için sıfırlamaya gerek yok. Çok isterseniz wipe dalvik, cache ve system silip kurun.

Ancak bu 12.0.3.0 sürümü, sizin cihazın üstündeki 12.0.1.0 sürümü gibi A11 ve sıkıntılı. EU'nun şu an en iyi stabil sürümü 12.0.3.0 A10 olanı.

Oyla:

YusufMertTaşkit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Mert
Cihazım
Rn Note 8
Meslek
Paramedik Öğrencis
Konular
31
SerseristyLe, sıkıntı ya dediklerinizi yapabileceğimi düşünmüyorum :( o kadar teknik bir bilgim yok açıkçası....

Kendiniz indirip TWRP üzerinden sıfırlama yapmadan kurabilirsiniz. Güncelleme olduğu için sıfırlamaya gerek yok. Çok isterseniz wipe dalvik, cache ve system silip kurun.

Ancak bu 12.0.3.0 sürümü, sizin cihazın üstündeki 12.0.1.0 sürümü gibi A11 ve sıkıntılı. EU'nun şu an en iyi stabil sürümü 12.0.3.0 A10 olanı.
Kendim indirdim zaten ancak wipe giriyorum bende da dosayayi bulamıyorum saçma saçma dosya isimleri çıkıyor, eskiden yapıyordum ne oldu birden böyle taklaya geldik....
Hayata böyle işte düz giden birşey olduğumu bozulmadan sıkıntı çıkmadan olmuyor, saygılarımla...

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
SerseristyLe, sıkıntı ya dediklerinizi yapabileceğimi düşünmüyorum :( o kadar teknik bir bilgim yok açıkçası....

Kendim indirdim zaten ancak wipe giriyorum bende da dosayayi bulamıyorum saçma saçma dosya isimleri çıkıyor, eskiden yapıyordum ne oldu birden böyle taklaya geldik....
Hayata böyle işte düz giden birşey olduğumu bozulmadan sıkıntı çıkmadan olmuyor, saygılarımla...
Cihazınızda şifrelenme olmuş. OrangeFox Recovery kullanmanız lazım. Ancak onu kurarsanız dosyalarınız tamamen şifrelenebilir.

Cihazınızı açın, yedeklerinizi alın, Ofox kurun. Onda da şifreli görünürse format data yapmanız gerekiyor. Zaten format data yapmışken temiz kurulum yapın romunuzu da.

Oyla:

YusufMertTaşkit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Mert
Cihazım
Rn Note 8
Meslek
Paramedik Öğrencis
Konular
31
Cihazınızda şifrelenme olmuş. OrangeFox Recovery kullanmanız lazım. Ancak onu kurarsanız dosyalarınız tamamen şifrelenebilir.

Cihazınızı açın, yedeklerinizi alın, Ofox kurun. Onda da şifreli görünürse format data yapmanız gerekiyor. Zaten format data yapmışken temiz kurulum yapın romunuzu da.
Orange Fox nasıl kuruluyor bilmiyorum araştırma yapacağım, Açtığım Forma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Ayriyeten de Sağolun varolun...

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Orange Fox nasıl kuruluyor bilmiyorum araştırma yapacağım, Açtığım Forma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Ayriyeten de Sağolun varolun...
Konusu burada:

Hafıza kartına atın, direkt kurun. Kendisi otomatik açılacaktır. Sonrasında şifrelenme olursa direkt format data yapmanız lazım. Şifrelenme olmazsa direkt güncelleme de yapabilirsiniz. :)

Oyla:
Üst Alt