- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi 9 T
- Konular
- 20
Sistem başlatıcıyı devre dışı bırakıyorum etki etmiyor telefonu reset yapınca tekrar etkin oluyor komple silsem bi sıkıntı olurmu acaba
Varsayılan başlatıcıyı değiştirdiğiniz zamanda aynı hatayı alıyor musunuz hocam? Ayarlardan değiştirdiğinizde tekrar sistem başlatıcıyı görmüyorsunuz diye biliyorum.Sistem başlatıcıyı devre dışı bırakıyorum etki etmiyor telefonu reset yapınca tekrar etkin oluyor komple silsem bi sıkıntı olurmu acaba
Yok hocam varsayılan başlatıcı neyse sistem onu çalıştırıyor. Diğer başlatıcıyı manuel olarak açmadıysanız işleme almıyorArka planda çalıştığını düşünüyorum nova seçiliyken arka planda çalışmıyorsa iyi onun için sorduydum
Hocam Xiami POCO başlatıcı ile kendi sistem başlatıcılarında aynı özellikleri kullanıyor artık yani onda ki tüm özelliklerin ve ayarların aynısını sistem başlatıcıda bulabilirsiniz Sadece bilgi amaçlı yazdımBen Poco başlatıcı kullanıyorum. Üreticisi xiaomi, reklam yok. Stabilite harika. Örnek olarak 2 tane ekran görüntüsü bırakayım. Beğenen kullanabilir.
Bunu bilmiyordumHocam Xiami POCO başlatıcı ile kendi sistem başlatıcılarında aynı özellikleri kullanıyor artık yani onda ki tüm özelliklerin ve ayarların aynısını sistem başlatıcıda bulabilirsiniz Sadece bilgi amaçlı yazdım
Önemli değil hocamBunu bilmiyordum
Benim bildiğim sistem başlatıcının uygulama çekmecesi yoktu. Hepsi ana ekranda gruplandırılmış klasörler içinde yer alıyordu. Bu gerçekten çok rahatsızlık verdiği için yaklaşık 2 yıldır Poco başlatıcı kullanıyorum. Ben bu başlatıcıya geçmeden evvel sistem luncher gerçekten kötü durumdaydı.
Sanırım ben Poco başlatıcı kullanırken Xiaomi bu duruma el atmış. Birazdan kontrol ederim teşekkürler
Hocam sanırım tüm başlatıcıları kullanmışımdır ama Sistem başlatıcının son versiyonlarını alpha olarak kurmaktayım EdXposed ile gereken ayarlamaları yapıyorum hiç bir launcher'da bu rahatlığı bulamadım