- Adım
- hiboz
- Cihazım
- 12 lite
- Meslek
- muallim
- Konular
- 3
30 temmuzda hayalet ekran, batarya şişmesi ve ahize kısıklığı problemleriyle yolladığım mi 5 telefonum iki hafta sonra geri geldi. Ne yazık ki şişen batarya aynen duruyor. Seri no ve tarihi not etmiştim. Onlar da aynı. Kapak açık göndermiştim aynı şekilde kapak ayrı şekilde geri geldi. LG ekran idi yine aynı değişen yok. Hayalet ekran devam ediyor. Telefon açılmadığı için ahizeyi test edemedim ama şişmiş bataryayı değişmeyen delta ahizeyi asla değişmez diye düşünüyorum.
Servis kağıdında hepsinin değiştiği yazıyor. Ama yalan. Bir de son kontrol birimi varmış. Hangi aklı başında insan şişmiş bataryalı, kapağı kapanmayan telefona onay verir de gönderir. Özel mesaj yoluyla Delta Servis ve Delta Servis 1 e de mesaj atmıştım ama sonuç bu şekilde.
Bir de yurtiçi kargo telefonu ne alakaysa hiç bulunmadığım Bayburt'a yollamış. Ben Trabzon'dayım. 3 gün de onunla uğraştım. Aradığımda yurtiçi suçu deltaya, delta yurtiçine atıyor.
Servis kağıdında hepsinin değiştiği yazıyor. Ama yalan. Bir de son kontrol birimi varmış. Hangi aklı başında insan şişmiş bataryalı, kapağı kapanmayan telefona onay verir de gönderir. Özel mesaj yoluyla Delta Servis ve Delta Servis 1 e de mesaj atmıştım ama sonuç bu şekilde.
Bir de yurtiçi kargo telefonu ne alakaysa hiç bulunmadığım Bayburt'a yollamış. Ben Trabzon'dayım. 3 gün de onunla uğraştım. Aradığımda yurtiçi suçu deltaya, delta yurtiçine atıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.