- Adım
- İlker
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 25
Evet ama zaten ios son uygulamaları için kurmuştum işime yaramadıDiğer özellikler çalıştı mı hocam
Evet ama zaten ios son uygulamaları için kurmuştum işime yaramadıDiğer özellikler çalıştı mı hocam
o nasıl olmuş anlamadım hocam forumda ona ayrı magisk modülü vardı linkini paylaşırım buradaEvet ama zaten ios son uygulamaları için kurmuştum işime yaramadı
Mod - Miui home alpha İos tarzı son uygulamalar buyrun hocam buradakini deneyiniz ya da Mod - Ios konsept Miuihome buradakinio nasıl olmuş anlamadım hocam forumda ona ayrı magisk modülü vardı linkini paylaşırım burada
Denedim ama sürekli durduruldu hatası verdi hiçbir şey yapamadım twrpden modülü sildim.Mod - Miui home alpha İos tarzı son uygulamalar buyrun hocam buradakini deneyiniz ya da Mod - Ios konsept Miuihome buradakini
Hocam bir de hazır yeri gelmişken sorayım. Bu attığınız konuları ben daha önce de gördüm denemek istedim ama köke bir şey atmaya çalıştığımda yeterli hafıza yok diye bir hata alıyorum , bakıyorum gerçekten de root için ayrılan kısım tamamen dolu görünüyor. Sebebi nedir biliyor musunuz?Mod - Miui home alpha İos tarzı son uygulamalar buyrun hocam buradakini deneyiniz ya da Mod - Ios konsept Miuihome buradakini
Her defasında aynı şeyi mi yapılır yoksa yani her rom yükleme işleminden sonra mı o hatayı veriyor ve hangi root dosya yöneticisini kullanıyorsunuzDenedim ama sürekli durduruldu hatası verdi hiçbir şey yapamadım twrpden modülü sildim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir de hazır yeri gelmişken sorayım. Bu attığınız konuları ben daha önce de gördüm denemek istedim ama köke bir şey atmaya çalıştığımda yeterli hafıza yok diye bir hata alıyorum , bakıyorum gerçekten de root için ayrılan kısım tamamen dolu görünüyor. Sebebi nedir biliyor musunuz?
Hep aynı hocam rom falan farketmiyor. Bu arada modun çalışanını buldum denedim çalışıyor buyrun isterseniz ekleyebilirsiniz konuya. İos için olanHer defasında aynı şeyi mi yapılır yoksa yani her rom yükleme işleminden sonra mı o hatayı veriyor ve hangi root dosya yöneticisini kullanıyorsunuz
Hicbirihiçbir özelliği mi olmuyor