shritzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
11

Uygulama aşırı basit. Tak çalıştır.
Bir defaya mahsus sadece bir ayar var. Sonrasında sorun yok.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Uygulama arayüzü göründüğü gibi basit.

Yapmanız gereken ayarlar (Operatörden operatör'e ve wifi'den wifi'e değişkenlik gösterebilir.)
Ben vodafone mobil verisi kullanıyorum.

Ayarlar > UI editor > Desync HTTP ✓> Desync HTTPS ✓

Bu kadar.
Sizde işe yaramazsa tiklenen şeylerle biraz oynayın ve deneme yanılma yöntemiyle doğru ayarı bulun.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. İşinize yararsa bi beğeni alırız :P

Bilgilendirme : VPN, internette görünmez bir pelerin gibi çalışır; verilerini şifreler, yasaklı sitelere girmeni sağlar ve seni gizler. (tabiki bu kadar basit değil vpn şirketleri verilerinizi isterse verebilirler) hiçbir sistem güvenli değildir.

DPI ise bunu gizlemeden yasaklı sitelere giriş yapmanızı sağlar. vpn ile farkı budur. bu program dpi mantığı ile çalışır.
__________________________________________________________________________________________________________
Vodafone sınırsız internet hotspot kaldırma rootlu ve rootsuz yöntem için bağlantıya tıklayın.

Son düzenleme:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
Konuya bende detay ve katkıda bulunmak isterim. Attığım fotoları takip ederek kolayca ve detaylı şekilde yapabilirsiniz.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Hocam insanların başını yakma 😅 program bildiğimiz güvenli vpn mantığı ile çalışmıyor, verileriniz herhangi bir vpn sunucusundan şifrelenip geçmediği için sadece verilerin sıralamasını karıştırıyor iss de bunu algılamıyor ve yasaklı sitelere girmenize olanak tanıyor yani vpn yerine kullanmayın sadece engeli aşıyor. Yararlı olduğu kısımlar discord veya oyun gibi şeylerde hızınız düşmemiş oluyor pinginiz artmıyor herşey local olarak işliyor.

Son düzenleme:

shritzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam insanların başını yakma 😅 program bildiğimiz güvenli vpn mantığı ile çalışmıyor, verileriniz herhangi bir vpn sunucusundan şifrelenip geçmediği için sadece verilerin sıralamasını karıştırıyor iss de bunu algılamıyor ve yasaklı sitelere girmenize olanak tanıyor yabş vpn yerine kullanmayın sadece engeli aşıyor. Yararlı olduğu kısımlar discord veya oyun gibi şeylerde hızınız düşmemiş oluyor pinginiz artmıyor herşey local olarak işliyor.
dpi çok halk terimi olmadığı için vpn olarak paylaştım hocam. kullanacak arkadaşlar buna dikkat etmeli tabiki dediğiniz gibi. konuya bilgilendirme olarak düzenleme yapıyorum hemen 😄

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
139
Next veya Adguard DNS’ler de iyi 😄

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Myipadres sitesi mevcut konumu İstanbul gösterirken bunu açtığımda gerçek konumu göstermeye başlıyor. İfşa ediyor beni :D

Üst Alt