- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 138
- Ürün Durumu
- Sıfır (Kutusu Açılmamış)
- Fiyat
- 0
- Ürün Takas Durumu
- Sadece nakit
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sınırsız Google Drive Depolama Alanı
- Ek e-postaya gerek yok. Erişmek için mevcut Gmail adresinizi kullanabilirsiniz.
- Tamamen ayrı depolama, mevcut google disk depolama alanını etkilemez.
- Paylaşım ayarları aracılığıyla arkadaşlarınız ve aileniz arasında paylaşılabilir.
SATIN ALMA ÖNCESİNDEN ÖNCE AŞAĞIDAKİ NOTLARI OKUYUN.
Satın alarak, aşağıdaki maddeleri okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız.
- Bu paket sınırsız depolama alanı, bir kerelik ödeme sonrasında ömür boyu hesabınıza tanımlanır.
- Mevcut mail hesabınıza tanımlanır ancak kurumsal hesap olarak size tanımlanacaktır ve garantisi söz konusu değildir.
- Depolama alanı, standart 15 GB depolama alanınızı etkilemeyecek, ayrı bir alanda tanımlanacaktır.
- Bu depolama alanını masaüstü bilgisayarlarınızdan, tabletlerinizden ve akıllı telefonlarınızdan kullanabilirsiniz.
- Tanımlanan sınırsız alana yüklenen dosyalarınızı diğer insanlarla paylaşmak için, takım sürücülerinin içindeki
"+ Üye ekle" bağlantısını kullanarak mail adreslerini eklemelisiniz. - Belirli bir klasör paylaşımı mevcut değil. Klasörleri paylaşmanın tek yolu 5. maddede gösterilen süreçten geçer.
- Sınırsız Google Drive alanınıza sizin isteğiniz dışında kimse erişemez.
- Sadece kişisel veya arkadaşlarınızla ve aile paylaşım kullanımınız için önerilir. Yasadışı ve telif hakkı içeren paylaşımlar sonucunda
Google tarafından hesabınız kapatabilir. - Hesap içerisine kişisel ve özel dosyalar yüklemeniz tavsiye edilmez sadece yedek depo olarak düşünülerek yükleme yapılması tavsiye ediyorum.
- Bu ürün için iade söz konusu değildir.
SINIRSIZ GOOGLE DRIVE ALANI İSTEDİĞİNİZ MAİL ADRESİNİ LÜTFEN BANA MESAJ OLARAK İLETİN.
Hesap satışı kapalı..!
Son düzenleme: