Yardım Sinir eden YouTube uygulaması

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6.0
Telefon Modeli
Mi9se
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar mi9se global 11.0.6.0 kullanıyorum kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım. YouTube u da devre dışı bırakıyorum ama kendi kendine aktif olup güncelleme yapıyor, bazen ekranda üst tarafta YouTube için dil diye bir download yaparken yakalıyorum iptal ediyorum ama o da zaman zaman yine download yapıyor. Bunlar nasıl oluyor yardımcı olur musunuz? Robotla Tamamen silsem telefon çöker mi?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar mi9se global 11.0.6.0 kullanıyorum kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım. YouTube u da devre dışı bırakıyorum ama kendi kendine aktif olup güncelleme yapıyor, bazen ekranda üst tarafta YouTube için dil diye bir download yaparken yakalıyorum iptal ediyorum ama o da zaman zaman yine download yapıyor. Bunlar nasıl oluyor yardımcı olur musunuz? Robotla Tamamen silsem telefon çöker mi?
Sıkıntı olmaz hocam. Bende siliyorum.

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen gün Google sildim YouTube sildim gömülü uygulamalardan sildim cihaz fastbootta açıldı hep mecbur yeni rom indirip kurdum. Ona ne sebep oldu bilmiyorum? Hangi uygulamaları silsem sıkıntı olmaz bir listeniz var mı rica etsem?

Oyla:

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Hocam git custom rom yükle kaldırmak yerine miroom ve revOS tavsiyem customlarda

Oyla:
Üst Alt