Çözüldü Simge Paketi Değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockNRogue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Mi6 cihazımda 9.2 ve 9.3 sürümlerinde Miui theme editör üzerinden yüklediğim temaları kullanabildiğim gibi ayrıca yüklediğim temaları simge paketini de kullanabiliyordum. 9.5 yeni geldi ve şimdi kullanamıyorum. 3. Parti tema kullanamazsın uyarısı veriyor.

Dizayner üyesi oldum ama onun için de en az bir temanızın yüklü olması gerekiyormuş. Başkasının temasını yükleyemiyoruz herhalde. Denedim hata veriyor.

Başka nasıl bir yol izleyebilirim? Dizayner dan tema nasıl yükleyebilirim? Simge paketi değiştirmek için ne yapmam lazım?

İşin kötüsü güncellemeden önce yazı tipini değiştirdim. Güncellemeyle birlikte değişmedi ama tema değişti. Şimdi eski haline dönmüyor?

Yardım rica ediyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam telefonunuz garantili ise yedeklerinizi aldıktan sonra, fabrika ayarlarına dönebilirsiniz. Şu anda yazdığınız gibi 3. parti hatası aşılamadı ama aşağıdaki konuya bir göz atın isterseniz. Fakat yapılan değişiklikler sonuncunda aşağıdaki konuda bulanana apk ile yarım saat sonra varsayılan temaya dönüyor. Bu anlattığım 2 yöntemle de sonuç alamazsanız BL kilidinizin açık olması ve root erişimi gerektiren işlemleri yapmanız gerekir.
Rehber - MIUI 9.5 Kararlı, 3.parti tema yükleme sorununun çözümü

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt