- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 4
Mi6 cihazımda 9.2 ve 9.3 sürümlerinde Miui theme editör üzerinden yüklediğim temaları kullanabildiğim gibi ayrıca yüklediğim temaları simge paketini de kullanabiliyordum. 9.5 yeni geldi ve şimdi kullanamıyorum. 3. Parti tema kullanamazsın uyarısı veriyor.
Dizayner üyesi oldum ama onun için de en az bir temanızın yüklü olması gerekiyormuş. Başkasının temasını yükleyemiyoruz herhalde. Denedim hata veriyor.
Başka nasıl bir yol izleyebilirim? Dizayner dan tema nasıl yükleyebilirim? Simge paketi değiştirmek için ne yapmam lazım?
İşin kötüsü güncellemeden önce yazı tipini değiştirdim. Güncellemeyle birlikte değişmedi ama tema değişti. Şimdi eski haline dönmüyor?
Yardım rica ediyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dizayner üyesi oldum ama onun için de en az bir temanızın yüklü olması gerekiyormuş. Başkasının temasını yükleyemiyoruz herhalde. Denedim hata veriyor.
Başka nasıl bir yol izleyebilirim? Dizayner dan tema nasıl yükleyebilirim? Simge paketi değiştirmek için ne yapmam lazım?
İşin kötüsü güncellemeden önce yazı tipini değiştirdim. Güncellemeyle birlikte değişmedi ama tema değişti. Şimdi eski haline dönmüyor?
Yardım rica ediyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi