Çözüldü Simge Boyutu Sorunu

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Yükleyeceğimiz bu sürüm,stock launcher için 2 yenilik sunuyor:

1- Miui 11 sürümünde ana ekranda pin ile kilit açılınca oluşan animasyon,parmak iziyle kilit açılırken oluşmuyordu.(Note 6 Pro için geçerli,diğer cihazlardan emin değilim.)Bu sürümde bu sorun çözülmüş.

2-Launcher ayarlarına getirilen "İcon Size' seçeneği ile simgelerin boyutunu ayarlayabiliyoruz.

İndirme bağlantısı:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

omersaydam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Redmi Note 7 de çalışıyor bilgi için teşekkürler iconların boyutu ayarlanabiliyor ve denildiği gibi kilit açıldığında efekt oluyor

omersaydam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Arkadaşlar yeni gelen sistem launcer güncellemesi yapıldıktan sonra icon size gitmiş bulunmakta APK yi tekrar yüklenmemekte bilgisi olan tekrar icon size nasıl yapabilir paylaşırsanız sevinirim

Maximilian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebu Osman
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Usta ben indirdim ama yüklenmiyor. Google daha yeni bi sürümünü bulup indirdim, yüklendi. Ama çalışmıyor. Siyah ekran geliyor. Geri kaldırmak zorunda kaldım.

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Usta ben indirdim ama yüklenmiyor. Google daha yeni bi sürümünü bulup indirdim, yüklendi. Ama çalışmıyor. Siyah ekran geliyor. Geri kaldırmak zorunda kaldım.
Şöyle ki artık bu özellikler global romun başlatıcısına güncelleme ile verildi.Cihazınız Miui 10 veya 11 sürümünü kullanıyorsa muhtemelen sizede verilmiştir.İnternetten çıkan en son sürümü yüklemeye kalkarsanız uyum sorunu ile karşılaşabilirsiniz.Muhtemelen bundan dolayı kapanıyordur veyahut burdaki sürüm yüklenmiyordur.Yapabileceğiniz en iyi şey başlatıcınızın eski güncellemelerini kaldırıp,uygulama güncelleyicisinden tekrardan kurmanızdır.

Muttevazzi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hamza
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
0
Redmi Note 6 Pro kullanıyorum.Cihazı satın aldığımdan beri yaptığım her güncelleme sonrası,ana ekranda bulunan simgeler küçüldüler.

Miui 11 geldikten sonra biraz daha küçülmüşler yine.Başlatıcı yüklemeden simgeleri büyütme şansımız var mıdır?

Not: Stock launcher kullanıyorum.
Nasıl?

#osm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Redmi 7
Konular
4
Bootloader'ı açtıktan sonra son güncelleme deki bu özellikler gitti şuan 11.0.5.0 kararlı sürüm
Ne yapmalıyım

Üst Alt