Şimdide şarj sıkıntısı başladı arkadaşlar

Brtcn7498

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Beratcan
Cihazım
BASTIRMACI
Konular
3
Telefon tahmini şarj süresi 4 saat yazıyor bu telefonda hızlı şarj var maksimum 2 saate şarj olması lazimken böyle diyor şarjı da hızlı bitiyor sizlerde de benzer şeyler var mı arkadaşlar

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Çakma ROM kullandığımız için şarj normal kullanımda bir gün anca gidiyor. Stabil bir ROM olsa büyük ihtimal 2 güne çıkar diye düşünüyorum

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brtcn7498

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Beratcan
Cihazım
BASTIRMACI
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stabil ve global olup yukleyebilecegimiz bı rom yokmu arkadaşlar dil önemli değil

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Stabil ve global olup yukleyebilecegimiz bı rom yokmu arkadaşlar dil önemli değil
Öncelikle unlock kilidini açman lazım arkadaşım. Sonra teamwin twrp yapman lazım. Bu kısımları benim yerime abim yaptığı için yönlendiremiyorum. Ama batarya için bi fix buldum şuan çok iyi benim bataryam. Fix dosyasını SD karta at sonra telefonu kapat volume+ ve power tuşuyla aç twrp modda fix dosyasını yükle ama reboot yapma direk twrp üzerinden telefonu kapat. Sonra power tuşuyla aç bu kadar. Bir diğer okuduğum yazıda 3G sim kartlar bataryayı bitiriyormuş veya etkiliyor. 4G sim kartlar için böyle bir sorun Yok denmiş. Telefondan hala webe veya foruma resim dosya atamıyorum. Link vericem mod. Arkadaşlar indirip siteye atarsa sevinirim.
Link:

murphy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
Çakma ROM kullandığımız için şarj normal kullanımda bir gün anca gidiyor. Stabil bir ROM olsa büyük ihtimal 2 güne çıkar diye düşünüyorum

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen hocam çok doğru

Üst Alt