Yardım Şimdi de geri tuşu sorunu...

• Konbuyu başlatan kozmoz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 583

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
Arkadaşlar geçen hafta hepsiburada'dan xiaomi redmi pro sipariş ettim pazartesi günü elime ulaştı. İlk gün süperdi hiç bir sorunu sıkıntısı yoktu hücresel ağ sorunu dahi yoktu whatsapptan fotoğraf dahi gönderebiliyordum. sırayla sounlar başladı her gün bir yerden patlak veriyor sorunlar ilk hücresel ağ sorunu başladı sonra whatsapp fotoğraf gönderememe şimdi de daha bir iki saat önce kapasitif tuş sorunu başladı gelecek günlerde herhalde telefon elimde patlayacak gerçekten pişmanlık duymaya başladım. İlk gün sağlam olan telefon nasıl olurda gün geçtikçe sorunlu hale gelir. Bir taraftan iade mi edeyim diyorum diğer taraftan rom mu atsam diyorum arafta kaldım iade etmeye için sinmiyor çünkü telefon çok şık özellikleri filan çok iyi bu sorunlar olmasa aklımın ucundan dahi geçmez. Bu sorunların kesin mutlak çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardım ederse minnettar olurum ben telefonu ilk gün ki gibi olmasını istiyorum ve sorunsuz bir şekilde bundan sonra kullanmak istiyorum

MetalMan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tamer
Cihazım
MI 4LTE
Konular
0
En güzeli beta rom kur birde öyle dene umarım tüm sorunlar çözülür.

Oyla:

kozmoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En güzeli beta rom kur birde öyle dene umarım tüm sorunlar çözülür.
deneme yanılma yapmak istemiyorum çünkü garanti kapsamı dılşında kalmasını istemiyorum. Sorunların gerçekten düzeleceği bir şey varsa onu yapmak istiyorum.

Oyla:

MetalMan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tamer
Cihazım
MI 4LTE
Konular
0
deneme yanılma yapmak istemiyorum çünkü garanti kapsamı dılşında kalmasını istemiyorum. Sorunların gerçekten düzeleceği bir şey varsa onu yapmak istiyorum.
Rom degistirmekle cihaz garantiden cıkmaz merak etme

Oyla:

MetalMan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tamer
Cihazım
MI 4LTE
Konular
0
unlock yetksisi almam mı gerekiyor ?
benim cihaz mi4 oldugu icin bende BL kilidi acıktı ama senin cihazda nedir bilemiyorum denemen lazım uygun romu indirip yüklemeye calıs hata verirse BL kilidini acman lazım garantiden cıkmaz telefon korkulcak birsey yok yani

Oyla:
Üst Alt