Yardım Sim sorunu

Merdosn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
2
Arkadaşlar xiaomi redmi note 9s telefonum var bir yerden bir onay kodu almak istediğimde 2 dakika içinde görmesi gereken onay kodu 15 dakika 40 dakika bazen hiç gelmiyor bunun nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bu sorun genellikle sms sunucusundan kaynaklı oluyor. Yine de 3g ye alıp cihazı deneyebilirsiniz

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Zenex, Çok doğru tespit hocam. 4,5 G nin zar zor çektiği yerlerde onay SMS'i ya geç geliyor ya hiç gelmiyor. Normal çektiği yerlerde böyle bir sıkıntı olmuyor. Bankacılık işlemi yapacaksanız yandınız. 3 G ye geçince internet gelmiyor, 4,5 G ye geçince SMS gelmiyor. :D

Merdosn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zenex, Çok doğru tespit hocam. 4,5 G nin zar zor çektiği yerlerde onay SMS'i ya geç geliyor ya hiç gelmiyor. Normal çektiği yerlerde böyle bir sıkıntı olmuyor. Bankacılık işlemi yapacaksanız yandınız. 3 G ye geçince internet gelmiyor, 4,5 G ye geçince SMS gelmiyor. :D
Hocam tek sıkıntı mesajda değil mobil veride gidip geliyordu sonra YouTube Xiaomi mobil veri sorunu diye bir video gördüm işte sorun için erişim noktası ayarlarını düzeltin diyor benimkine bir bakdım hepsi yanlış Turkcell ayarlarını bir girdim hem internet düzeldi 30 download 30 upload aldım hemde onay kodlarında onayı verdikten 1 saniye sonra onay kodum geldi hocam

Üst Alt