Yardım Sim Kilit Durumu ve SMOMIXN Romu

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Merhaba,
Cihaz, Redmi Note 12 Pro 5g 12/256, yurt dışı, kayıtsız.. Bootloader kilidi kapalı.. Cihazda Android 12/Miui 14 SMOMIXN kurulu, global stabil, 14.0.6.0 sürümü..
Sürümün sonundaki XN sim kilit durumunun kilitli olduğunu söylüyor.. Bu sim kilit durumu hakkında hiçbir fikrim yok ve o kadar baktım, cevap bulamadım.. Güncelleme olarak baktığımız zaman 14.0.3.0 kullanan arkadaşlar 14.0.6.0 sürümüne güncelleme almışlar, yani bu rom güncelleme alıyor belli ki. Ancak yenilikler kısmına girip bakmak istediğim zaman izin vermiyor mesela.. Ekran görüntülerini bırakıyorum.. Nedir bu sim kilit durumu tam olarak?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

spaydra2222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KRAL
Cihazım
LENOVO P2
Konular
0
Hocam konuyla alakasız ama tema ve yazi tipini ogrenebilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimkide ayni sorun var cihazim redmi note 12 Pro Plus Yibo edition

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-28-23-55-50-967_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-08-28-23-55-50-967_com.android.settings.jpg
    237,8 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2023-08-28-23-56-06-430_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2023-08-28-23-56-06-430_com.android.updater.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2023-08-28-23-56-09-598_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2023-08-28-23-56-09-598_com.android.updater.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2023-08-28-23-56-16-116_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2023-08-28-23-56-16-116_com.android.updater.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 56

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
spaydra2222

Bu arada durum çubuğu için M14 V14 olanı kullanıyorum ancak o temayı uyguladığım zaman geçmiyor, başka tema kurunca geliyor durum çubuğu. Bilginiz olsun, bende böyle bir şey oldu :D

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Hocam konuyla alakasız ama tema ve yazi tipini ogrenebilirmiyim

Benimkide ayni sorun var cihazim redmi note 12 Pro Plus Yibo edition
Benimde redmi note 12 pro 5g yibo edition nedir bu yibo edition ? 😃

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
XN sim kilit durumu değild hocam, cihazda fake rom var. Tek yolunuz bootloader kildinizi açarak orijinal ROM yüklemeniz. Şu anda güncel versiyonlar TMOMIXM olarak gidiyor. Android 13 aldığından dolayı. XN rom güncelleme almaz ve recovery rom yemez. Bu yüzden de güncelleme geçmişine erişiminiz yok.

İster eea,id veya global yükleyin fark etmez, kod adı ruby cihazın. Ona göre fastboot rom bulup pcden mi flash ile flashlamanız lazım. Bende de aynı sorun vardı. Şu anda güncel Çin stabil 14.03.0 TMOCNXM kullanıyorum. Eğer gerçek bir miui deneyimi istiyorsanız çin romu en iyi durak. Fakat play store vs. servislerini içeren diğer romları da kullanabilirsiniz.

Benimde redmi note 12 pro 5g yibo edition nedir bu yibo edition ? 😃
Pro Plus 5G yibo edition hocam o cihaz. Prolarda yibo yok, sadece pro plusta var. Anladığım kadarı ile Wang Yibo adlı çinli bir ünlünün adına çıkartılmış cihazlar, sadece arka kapak ve tema farkı var. Geri kalan her şeyi normal cihazlar ile aynı. Adam motorcu şarkıcı bilmem ne, kısacası bizdeki herbokologlardan galiba. Onun adını kullanarak iş birliği yapılmış cihazlar. Samsung s23 ultra bmw edition gibi bir şey. Sınırlı sayıda üretim galiba cihazlar.

Son düzenleme:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
sparceal Hocam smocnxm rom yüklü şuan güncelleme kayıtlarına erişim iznim yok benim romda fake mi ?

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
sparceal Hocam smocnxm rom yüklü şuan güncelleme kayıtlarına erişim iznim yok benim romda fake mi ?
Önceden işlem görmüş hocam büyük ihtimal, en temiz yol kendi bildiğiniz indirdiğiniz romu yazmanız. Bootloader açmadan bu zırtapozlar bir yolunu bulmuşlar cihaza yedirmenin. Bazılarında sonu m'li olan cihazlar bile güncelleme almıyor çünkü bunlar ne yaptılarsa cihazlara enteresan bir durum. Orj. yazdırsalar bile yine de cihaz yetkili değilsinize düşüyor.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Önceden işlem görmüş hocam büyük ihtimal, en temiz yol kendi bildiğiniz indirdiğiniz romu yazmanız. Bootloader açmadan bu zırtapozlar bir yolunu bulmuşlar cihaza yedirmenin. Bazılarında sonu m'li olan cihazlar bile güncelleme almıyor çünkü bunlar ne yaptılarsa cihazlara enteresan bir durum. Orj. yazdırsalar bile yine de cihaz yetkili değilsinize düşüyor.
Evet bende anlamadım ? Şuan twrp yüklü bootloader açık twrp üzerinden rom yükseltsem imei uçar mı hocam ? Ne diyorsun.

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Evet bende anlamadım ? Şuan twrp yüklü bootloader açık twrp üzerinden rom yükseltsem imei uçar mı hocam ? Ne diyorsun.
twrp bilmiyorum hocam açıkçası. hiç bir fikrim yok fakat denemeden de görmemiz imkansız. gerçekten kötü bir durum. fakat unutmayın orijinal roma geçtikten sonra güncelleme almaya başlarsanız bu imei tarafında size problem yaratabilir. her güncelleme geldiğinde tekrar imei atmanız gerekebilir o konu da sıkıntılı.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
twrp bilmiyorum hocam açıkçası. hiç bir fikrim yok fakat denemeden de görmemiz imkansız. gerçekten kötü bir durum. fakat unutmayın orijinal roma geçtikten sonra güncelleme almaya başlarsanız bu imei tarafında size problem yaratabilir. her güncelleme geldiğinde tekrar imei atmanız gerekebilir o konu da sıkıntılı.
Güncelleme konusuna dikkat ederizde :) Şuan tek merak ettiğim twrp ile güncellemede imei uçar mı acaba ? Deneyen olmadı mı acaba :) Bir aydınlansaydık 😊

Üst Alt