Yardım Sim Kartımı Görmüyor (Mobil Ağ Kullanılamıyor)

antygen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrehan
Cihazım
Discovery
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.9.0
Telefon Modeli
Mi 10 lite zoom (vangogh)
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum Mi 10 Lite Zoom. Bir anda simkartı görmemeye başladı. Telefonum yurtdışı. İMEİ kontrol ettim sıkıntı yok. Seyahatim esnasında aniden oldu. Rastgele bir telefoncuya götürdüm USB Hata Ayıklama modunu açarak pc ye bağladı ve sorunum çözüldü. Ancak aradan 3 gün geçti. yine aynı sorun ile karşı karşıyayım. Telefonum simkartımı görmüyor. Dolayısıyla arama sms kullanılamıyor. Diğer tüm özellikleri aktif kullanılabiliyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Durup dururken ortaya çıkan arızalar genelde donanımsal arızalardır. Başka sim kart ile deneyin. Okumuyorsa tamire gösterebilirsiniz.

Oyla:

antygen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrehan
Cihazım
Discovery
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durup dururken ortaya çıkan arızalar genelde donanımsal arızalardır. Başka sim kart ile deneyin. Okumuyorsa tamire gösterebilirsiniz.
Evet durup dururken oldu ancak telefoncu yaptı fakat 3 gün sonra yeniden oldu. ve yazılımsal müdahele ile düzeltti. Şu anda ilçede yaşıyorum çok bilgili bir tamirci olacağını sanmıyorum. yazılımsal olarak ne yapmış olabilir acaba eskişehirdeki tamirci. o işlemi bilsem ona göre tarif ederim buradaki tamircilere.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet durup dururken oldu ancak telefoncu yaptı fakat 3 gün sonra yeniden oldu. ve yazılımsal müdahele ile düzeltti. Şu anda ilçede yaşıyorum çok bilgili bir tamirci olacağını sanmıyorum. yazılımsal olarak ne yapmış olabilir acaba eskişehirdeki tamirci. o işlemi bilsem ona göre tarif ederim buradaki tamircilere.
Aslında o hiç bir şey yapmadı. Yaptığını zannetti(niz). Yeniden başlat, sim kart sök tak, bir süre bekle yine şebeke gelebilir. Ama yine gidecektir.

Oyla:

antygen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrehan
Cihazım
Discovery
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi Eskişehirdeki telefoncu ile görüştüm. DFT de repair network işlemi yaptım dedi. bulunduğum ilçede bu işi yapabilecek kişiler var mı diye onu araştıracağım şimdi. yada kendim yapmayı deneyeceğim. biraz yazılım bilgim var. rom yüklemesi falan yapıyorum. yada komple telefon brik olup çöpe gidecek.
Aslında o hiç bir şey yapmadı. Yaptığını zannetti(niz). Yeniden başlat, sim kart sök tak, bir süre bekle yine şebeke gelebilir. Ama yine gidecektir.

Oyla:
Üst Alt