Yardım Sim kartı yok hatası

Pcckoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
14
Merhaba arkadaşlar. 4-32 Mi5s kullanıcısıyım, 8.2.1.0 romundan 8.0.3.0 roma geçtim. Xiaominin kendi internet adresinden romu indirip kurduktan sonra sim kart yok hatası almaya başladım. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz ?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba arkadaşlar. 4-32 Mi5s kullanıcısıyım, 8.2.1.0 romundan 8.0.3.0 roma geçtim. Xiaominin kendi internet adresinden romu indirip kurduktan sonra sim kart yok hatası almaya başladım. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz ?
bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile 8.2.1.0 romunu cihazı fastboot moda flash all seçneğini seçerek temiz kurulum yapın.

Son düzenleme:
Oyla:

Pcckoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir şekilde çözülmesi mümkün mü ? Rom atma bootloader gibi yöntemlerin uygulaması konusunda en ufak fikrim yok çünkü.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Başka bir şekilde çözülmesi mümkün mü ? Rom atma bootloader gibi yöntemlerin uygulaması konusunda en ufak fikrim yok çünkü.
sim kartının görmeme sebebi romla ile alakalı ise edl moddada rom atlabilir bootloader kilidi kapalı olan cihazlar için pek tavsiye etmediğimiz bir yöntem bilgisi olmayan kişiler için ayrıca S.S.S bölümüne göz atarak bootloader kilidi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt