Yardım Sim Kartı Görmüyor

hubbifillah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi note 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.2
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Telefona malum yollarla IMEI attirmistim fakat bir süre sonra bana, imeinin kopyalandigi tespit edildi 27.10 tarihinde kapatılacaktır diye mesaj geldi. Ben de hâlâ çalışır olduğundan yeni IMEI atmadım hattı değiştirdim Turkcell'den telekoma geçtim ancak telefon türk telekom hattını görmüyor şebeke yok diyor. Hattı başka telefona taktim onda görüyor, başka bir numaranın hattını (Vodafone) benim telefona taktigimda hattı gördü, yani sadece yeni aldığım türk telekom hattı benim telefonda çalışmıyor. Sorun ne olabilir?

hubbifillah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi note 10
Konular
1
El mahkum tekrar repair işlemi gerçekleştirdim. Uzun sürsede bu sefer kendim attım, sıkıntı çözüldü. İlk kopyanin yakalanma sebebi de, IMEI için kullandığım o eski telefonun 7 sene boyunca hiç açılmaması sanırım.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Devlet tespit ediyor malesef o yüzden kapanıyor son günlerde sık karşılaşıyoruz bu sorunla. Herkesin imeiside işlemi yapan kişi tarafından kullanılmaz. Kendini bilen birisi bu işi yapmaz zaten.
Tespitten ziyade. Bu işi yapan arkadaşlar sürekli eski cihaz kullanır. telefonunuz ne kadar sizin olsada aynı serideki başka bir cihaz başka bir telefoncuda var ise o imeile o cihazın kayıtlı tüm serilerini elde edebilir. o yüzden repairyaparken eski tuşlu telefonlar hiç bir zaman sağlam değildir.

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
El mahkum tekrar repair işlemi gerçekleştirdim. Uzun sürsede bu sefer kendim attım, sıkıntı çözüldü. İlk kopyanin yakalanma sebebi de, IMEI için kullandığım o eski telefonun 7 sene boyunca hiç açılmaması sanırım.
Hocam IMEI atmazmiydi o zaman.

Oyla:
Üst Alt