Yardım Sim Kartı Etkinleştirilemiyor ve hattımı görmüyor

metttt01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0.1.0
Telefon Modeli
mi 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
telefonu sıfırlayıp lanet olası delta garantiye yollamıştım. geri gelince sim kartımı taktım ve sim kartı etkinleştir uyarısını aldım. fakat etkinleştirilemiyor diye mesaj uyarı bildirimi çıkıyor. bütün sim kartlarda aynı yapıyor. yani mi hesabımla alakalı. mi hesabın her tarafını turladım ama yine de sim etkinleştir gibi birşey bulamadım. bu konuda yardımcı olurmusunuz

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sorunu buldum hocam.Çift hattında IMEI kayıtlarını sorguladım ikiside xiaomi A2 üzerinde görünüyor. ve bu cihaz servisten yeni geldi. üstelik delta servise hayalet ekran , batarya şişmesi ve IMEI kaybı olması sebebiyle yollamıştım ama bana ekte vereceğim fotoğraftaki sadece bir tek çizik yüzünden 450 tl verirseniz yaparız yoksa garanti dışı bırakıp yollarız dediler. bende yollayın dedim. bu kadar alçak bir servis görmedim ben hayatımda. Bari IMEI kaydı için uğraşsaydınız. ama gittiği yere kadar gidecem her yere şikayet edecem. Sizide akşam akşam yordum. kusura bakmayın.
Hocam mi5 edevlette a2 olarak görünüyor. Bende eski bi mi5 kullanıcısı olarak biliyorum

Oyla:

metttt01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Hocam mi5 edevlette a2 olarak görünüyor. Bende eski bi mi5 kullanıcısı olarak biliyorum

Hadi ya. Ama benim sim kart ne yaparsam yapayım çalışmıyor. dediğim gibi normal bildirim sorunu değil. hiç bir şekilde şebekenin olmaması sorunum var benim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim sorun resimdeki gibi. sim yuvalarını değiştirsemde sonuç aynı.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Sorunu buldum hocam.Çift hattında IMEI kayıtlarını sorguladım ikiside xiaomi A2 üzerinde görünüyor. ve bu cihaz servisten yeni geldi. üstelik delta servise hayalet ekran , batarya şişmesi ve IMEI kaybı olması sebebiyle yollamıştım ama bana ekte vereceğim fotoğraftaki sadece bir tek çizik yüzünden 450 tl verirseniz yaparız yoksa garanti dışı bırakıp yollarız dediler. bende yollayın dedim. bu kadar alçak bir servis görmedim ben hayatımda. Bari IMEI kaydı için uğraşsaydınız. ama gittiği yere kadar gidecem her yere şikayet edecem. Sizide akşam akşam yordum. kusura bakmayın.

Siz cihazınızı servise IMEI olmaması nedeniyle yolladınız ama bu konuyu açtınız? Amacınız, niyetiniz nedir?

Oyla:

metttt01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Siz cihazınızı servise IMEI olmaması nedeniyle yolladınız ama bu konuyu açtınız? Amacınız, niyetiniz nedir?

Servise hayalet ekran , batarya şişmesi ve IMEI kaybı nedeni ile gönderdim. Sorunlarimin hiç biri çözülmedi. İkinci IMEI çalışıyordu. Servisten dönünce hattımı taktım ama sim kart etkinleştirme hatası almaya başladım. Sorunu çözemedim. Bu yüzden açtım bu konuyu.

Oyla:
Üst Alt