Soru SIM kartı cihazdan çıkarmak BL Unlock süresine etki eder mi?

Yasin Yazgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selam arkadaşlar. Dün IMEI sürem doldu, telefonuma annemin SIM kartını taktım ve problemsiz çalıştığını gördüm. Bootloader süresini başlattım, 168 saat istiyor. Yani benim memlekette bir hafta kalmam çok zor, çünkü il dışında üniversite okuyorum. Demem o ki; Annemin SIM kartını geri versem bu 168 saat süre kuralında bir problem olur mu? Ben kendi hattımı başka cihazda kullanabilirim ama annemin hattını verirsem problem olmasından endişelendim. Bu bir hafta boyunca cihazın SIM kartsız durması problem olur mu?

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
Selam arkadaşlar. Dün IMEI sürem doldu, telefonuma annemin SIM kartını taktım ve problemsiz çalıştığını gördüm. Bootloader süresini başlattım, 168 saat istiyor. Yani benim memlekette bir hafta kalmam çok zor, çünkü il dışında üniversite okuyorum. Demem o ki; Annemin SIM kartını geri versem bu 168 saat süre kuralında bir problem olur mu? Ben kendi hattımı başka cihazda kullanabilirim ama annemin hattını verirsem problem olmasından endişelendim. Bu bir hafta boyunca cihazın SIM kartsız durması problem olur mu?
kardeşim cihazı kapat ve sim kartı çıkar başka cihazlarda kullanabilirsin fakat 168 saat süre veren cihazca başka bir kart takma 1 hafta sonra kapalı şekilde kartı tak ve kilidini aç sıkıntı olmaz.

Oyla:

Yasin Yazgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim cihazı kapat ve sim kartı çıkar başka cihazlarda kullanabilirsin fakat 168 saat süre veren cihazca başka bir kart takma 1 hafta sonra kapalı şekilde kartı tak ve kilidini aç sıkıntı olmaz.
Bir hafta sonunda kendi kartımı taksam BL açılır mı? Ve bu bir hafta boyunca cihazı kartsız bir şekilde sadece WiFi ile kullansam problem olur mu?

Oyla:

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
hangi sim cart ile başvuru yaptıysan onunla açacaksın başka bir kart takman süreyi sıfırlar ve uzatır wifi ile kullanmaya gelince o şekilde denemedim ama diğer yöntemlerde tecrübe sabittir.

Oyla:
Üst Alt