Soru Sim Kart Yerini Değiştirince IMEI Süresi Başlaması

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
Herkese hayırlı geceler. Biraz uzun başlık oldu kusura bakmayın. Sim kartım, sim 2 de. Yanlışlıkla sim 1 den sim 2 ye taktım. IMEI atılmadı. Bu her sim için 4+4 süre var bildiğiniz gibi. Ben şimdi 2 sim slotu yerine de taktığım için 4+4 ün diğer 4 ay kısmı başladı mı? Tek sim kart kullanıyorum. İnşallah sorumu anlatbilmişimdir.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Herkese hayırlı geceler. Biraz uzun başlık oldu kusura bakmayın. Sim kartım, sim 2 de. Yanlışlıkla sim 1 den sim 2 ye taktım. IMEI atılmadı. Bu her sim için 4+4 süre var bildiğiniz gibi. Ben şimdi 2 sim slotu yerine de taktığım için 4+4 ün diğer 4 ay kısmı başladı mı? Tek sim kart kullanıyorum. İnşallah sorumu anlatbilmişimdir.
Evet hocam şebekeyi gördü ise büyük ihtimal başladı. :(

Oyla:

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Aslında ilk nereye taktığımı hatırlamıyorum. Bunu anlamak için bir yol var mı mesel sim 1 sim 2 veri harcması gibi.
Benzer olayı bir kaç ay önce yeğenimle yaşadık.Operatör değişikliği sonrası yeni simi dikkat etmeden 2. sime taktı. bir kaç gün sonra mesaj geldi.
Sim etkinleştirme yaptımı bildirimleri silmediyseniz bir kontrol edin, gerçi başarısız uyarısı olsa da yine simi görmüş oluyor.

Oyla:

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
Benzer olayı bir kaç ay önce yeğenimle yaşadık.Operatör değişikliği sonrası yeni simi dikkat etmeden 2. sime taktı. bir kaç gün sonra mesaj geldi.
Sim etkinleştirme yaptımı bildirimleri silmediyseniz bir kontrol edin, gerçi başarısız uyarısı olsa da yine simi görmüş oluyor.
Nereen kontrol edeceğim?

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
bildirim geçmişinden. Olay yeni ise ekranı yukarıdan aşağıya çektiğinde açılan menüyü kontrol edebilirsin.

Oyla:

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
bildirim geçmişinden. Olay yeni ise ekranı yukarıdan aşağıya çektiğinde açılan menüyü kontrol edebilirsin.
Olay birkaç gün önce oldu. Emin olamıyorum yerini değiştirdim mi değiştirmedim mi

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bence sim hiç yerinden oynatmadan kullanmaya devam et. Çünkü şimdi hata yapmadıysan, değiştirdiğinde başlatmış olursun. Başlamışsa yapacak birşey yok.Takma kafanı. Erken yada geç çözmen gereken bir sorundu zaten.

Oyla:

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
Bence sim hiç yerinden oynatmadan kullanmaya devam et. Çünkü şimdi hata yapmadıysan, değiştirdiğinde başlatmış olursun. Başlamışsa yapacak birşey yok.Takma kafanı. Erken yada geç çözmen gereken bir sorundu zaten.
Zaten öyle yada böylr 4 ay zaman kesin var hocam. 10 gün önce aldım. Velev ki ikisini de başlatmış olayım. Başka bir öneriniz var mı? Ne zaman klon IMEI attırmlıyım?

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Zaten öyle yada böylr 4 ay zaman kesin var hocam. 10 gün önce aldım. Velev ki ikisini de başlatmış olayım. Başka bir öneriniz var mı? Ne zaman klon IMEI attırmlıyım?
Dediğim gibi zamanı yok yarında yaptırsan 4 ay sonrada yaptırsan birşey fark etmez.Band 20 kayboluyor, repair sonrası.Eğer merkezi biryerde yaşıyorsan ve operatöründe çekim sorunları yoksa, oda çok sıkıntılı birşey değil.

Oyla:
Üst Alt