Yardım Sim kart sorunu

engineerwho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 14.0.1
Telefon Modeli
Poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Poco f2 pro kullanıyorum imei atılmıştı telefona 7 ay gibi bir süredir sıkıntısız kullanıyordum bugün aniden sim kart gitti. Sim kartı görüyor ama şebekeyi görmüyordu. Sim kartı sök tak yaptım şimdi sim kartı da görmüyor. Ama başka sim kart takınca sıkıntısız çalışıyor. Benim sim kartı başka telefona takınca o da sıkıntısız çalışıyor. Benim sim kartım ile benim telefonum birlikte çalışmıyor ama ikisi de başka başka yerlerde çalışıyor. İmei kayıtlı görünüyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çalışmayan hatlar vodafone ise sebebi ve çözümü mevcut. tamirini gerçekleştiririz.

Oyla:

asyagsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semir
Cihazım
Samsung Note 9
Konular
0
Poco f2 pro kullanıyorum imei atılmıştı telefona 7 ay gibi bir süredir sıkıntısız kullanıyordum bugün aniden sim kart gitti. Sim kartı görüyor ama şebekeyi görmüyordu. Sim kartı sök tak yaptım şimdi sim kartı da görmüyor. Ama başka sim kart takınca sıkıntısız çalışıyor. Benim sim kartı başka telefona takınca o da sıkıntısız çalışıyor. Benim sim kartım ile benim telefonum birlikte çalışmıyor ama ikisi de başka başka yerlerde çalışıyor. İmei kayıtlı görünüyor.
sorunu giderebildiniz mi?

Oyla:
Üst Alt