Çözüldü sim kart iğnesi

moon9999

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
mi 4x
Konular
2
Merhaba,

Farklı yıllarda satın aldığım (n11, hb, try websitelerinden), 3 tane Redmi farklı farklı modellerde telefon var. Hiçbirinin kutusundan sim kart yuvasını açmak için iğne çıkmadı. Vakti zamanında çin sitelerinin birinden parayla sim kart iğnesi almamış olsam toplu iğneyle açmak zorunda kalacaktım. Merak ettiğim, herkeste durum bu mu, yoksa bana mı özel iğnesiz geliyor bu telefonlar :)

Son düzenleme:
Çözüm
Yurtiçi, yurtdışı bana hep iğneli geldi. Kutunun üstünde yer alan kartonun içinde kesilmiş bir alana sıkıştırıyorlar genelde. Kullanma kılavuzu, ıvır zıvır belgesidir diye o kartonun içine bakmadıysanız görememiş olabilirsiniz.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yurtiçi, yurtdışı bana hep iğneli geldi. Kutunun üstünde yer alan kartonun içinde kesilmiş bir alana sıkıştırıyorlar genelde. Kullanma kılavuzu, ıvır zıvır belgesidir diye o kartonun içine bakmadıysanız görememiş olabilirsiniz.

Oyla: Çözüm

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
kutunun içinde gelen kutunun içinde veya üstünde sim iğnesi oluyor. 2 redmi 1 xiaomi cihaz kullandım 8 yıl boyunca hepsinde vardı.

Oyla:

moon9999

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
mi 4x
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim. 3 telefonun da kutusu duruyor, dün tekrar üçüne de baktık; hiçbirinde sim iğnesi bulamadık taa ki; sizin belirttiğiniz kutunun içindeki kutu kısmını görüp o kutuları katlı yerlerinden tamamen açıncaya kadar. O kutuları birleştirme yerlerinden açmak 2017'den beri hiçbir zaman aklımın ucundan dahi geçmemişti. Oraya koymuşlar.

Ekli dosyalar

• IMG_20250831_155306.jpg
    IMG_20250831_155306.jpg
    459,6 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:
Üst Alt