Yardım Sim Kart Etkinleştirememe

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Mi 5S gitti. Mi 6 geldi. Eski hesabım ile telefona giriş yaptım. Ama malumunuz sim kartın etkinleştirilmesi gerekiyor. Belki 20 tane mesaj gitti ama hiçbirinde aktifleştirme gerçekleşmedi . Bıkmaya başladım açıkcası şuanda :)

Telefon dilini ingilizce yapın tekrar deneyin , ı-ııh. Olmuyor. bende şimdi fabrika ayarlarına sıfırladım telefonu.

Konu hakkında yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Daha bootloader kilidini açıp istediğim ROM a geçmem gerekiyor çünkü . Böylece kalakaldım arkadaşlar.....

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Sim kart etkinleştirme yapmayınca telefon çalışıyor mu yoksa hiç bir işlem yapılmıyor mu. Telefon norma l sim kart etkinleştirme uyarısını kapatın

Oyla:

eskizaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
umut aslan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
3
kapattım uyarı vermiyor ama merak ettim neden oldugunu

Oyla:

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Sim kart etkinleştirme yapmayınca telefon çalışıyor mu yoksa hiç bir işlem yapılmıyor mu. Telefon norma l sim kart etkinleştirme uyarısını kapatın

Aslına bakılırsa sim kart etkinleştirilemez ise yapamayacağıız birşey yok. Bu yüzden artık uygulamayı zorla durduruyor bu uyarıyı almamaya çalışıyorum. Developer rom yükledim. Bootloader kilidi açmak için artık hata vermiyor. Bir arkadaşın yardımı ile 72 saatim dolunca EpicROM a geçiş yapmış olacağım. O zaman tekrardan denerim sim aktifleşmeyi....

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Aslına bakılırsa sim kart etkinleştirilemez ise yapamayacağıız birşey yok. Bu yüzden artık uygulamayı zorla durduruyor bu uyarıyı almamaya çalışıyorum. Developer rom yükledim. Bootloader kilidi açmak için artık hata vermiyor. Bir arkadaşın yardımı ile 72 saatim dolunca EpicROM a geçiş yapmış olacağım. O zaman tekrardan denerim sim aktifleşmeyi....
Hocam roma geçince hemen etkinleştirmeyi denemeyin 2 gün sonrasında deneyin etkinleşiyor

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Ben etkinleştirme yapmadım. Sadece ayarlar, uygulamalardan xiaomi sim etkinleştirme hizmetinin bildirimlerini ve internet, mesaj izinlerini kapattım. Herhangi bir hata da yaşamadım.

Oyla:

Emni51

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emni51
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
Acele etmeyin. Sabırsız davranıp sürekli mesaj göndermeyin. Çünkü mesaj ücretli. Belli aralıklarla bir kaç mesaj yeter. Hemen olmayabiliyor.
[doublepost=1517157458,1517157440][/doublepost]Acele etmeyin. Sabırsız davranıp sürekli mesaj göndermeyin. Çünkü mesaj ücretli. Belli aralıklarla bir kaç mesaj yeter. Hemen olmayabiliyor.

Oyla:
Üst Alt