- Adım
- Melik
- Cihazım
- Xiaomi Mİ8
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 10.3.2.0
- Telefon Modeli
- Mi8
- Bootloader Kilidi
- Açık
Herkese merhabalar arkadaşlar..
Direk konuya geçiyorum neredeyse tüm forumlarda ve googleda problemi çözen bulamadım kendi kendime çözdüm umarım sizdede işe yarar.
Sim kartı aktif etmek için bildiğiniz üzre cihaz yurt dışına sms gönderiyo fakat cihaza sms gelmediğini fark ettim hattım TurkTelkomdu hat ayarlarından yurt dışına aktif ettim hattımı telefonu yeniden başlattım sms aktivasyonu hatasını tekrar verebilir hataya bir kere tıklayıp tekrar sms gönderdiğimizde sorun çözülür.
Kontrol sağlamak için Ayarlar -- Mi hesabı -- Cihazlar -- Mi8 burada Sim yazan kısımda telefon numarası gorünüyosa işlem tamamdır.
Cihazın dilini sürümü değiştirmeye gerek yoktur boşuna uğraşmayın
Cihaz rootlu sürüm 10.3.2.0
Sağlıcakla..
Not : İşlem için hattınız sms ücreti kesicek...!
Sonrasında hattınızı yurt dışına tekrar kapatabilirsiniz.
Direk konuya geçiyorum neredeyse tüm forumlarda ve googleda problemi çözen bulamadım kendi kendime çözdüm umarım sizdede işe yarar.
Sim kartı aktif etmek için bildiğiniz üzre cihaz yurt dışına sms gönderiyo fakat cihaza sms gelmediğini fark ettim hattım TurkTelkomdu hat ayarlarından yurt dışına aktif ettim hattımı telefonu yeniden başlattım sms aktivasyonu hatasını tekrar verebilir hataya bir kere tıklayıp tekrar sms gönderdiğimizde sorun çözülür.
Kontrol sağlamak için Ayarlar -- Mi hesabı -- Cihazlar -- Mi8 burada Sim yazan kısımda telefon numarası gorünüyosa işlem tamamdır.
Cihazın dilini sürümü değiştirmeye gerek yoktur boşuna uğraşmayın
Cihaz rootlu sürüm 10.3.2.0
Sağlıcakla..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Not : İşlem için hattınız sms ücreti kesicek...!
Sonrasında hattınızı yurt dışına tekrar kapatabilirsiniz.
Son düzenleme: