Yardım Sim kart arada kapanıyo sonra tekrar açılıyor(Mi4 Lte-Cu)

Pufff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiao Mi 4
Konular
4
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim. Telefonu özellikle şarja taktığımda oluyo bu durum. Çok sık olmadığı için çok problem olmuyo tabi ama yine de merak ettim. Telefonu en son 6.0.0(kararlı) a güncelledikten sonra olmaya başladı özellikle öncesinde yoktu böyle bişey. Durum tam olarak şöyle telefonu şarja takıyorum ve belli bi süre sonra simin kapandığını görüyorum sonra kilidi açıp pin'i giriyorum sim açılıyo. Galiba şebeke ile ilgili bişey. Şebekesi çekmiyo gibi bişe olabilir mi şarjdayken. Halbuki full çekio turkcell. Güncellemeyle ilgili bi sorun oluğunu düşünüyorum. Güncellemeyide eksiksiz bi şekilde yapmıştım. Kusursuz bi şekilde kendi kendine güncellemişti.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
6.0.0 değil 6.0.1 en son kararlı yapı. Sim kapanmıyor. Cihaz kendini yeniden başlatıyor. Yeniden başlatıncada haliyle pin kilidi varsa tuşlamanızı istiyor. Bende kullanıyorum Mi4, en son kararlı global yüklü. Nerdeyse herkes yeniden başlıyor cihaz diyor ancak benim başıma hiç gelmedi.

GT-N5100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oyla:

Pufff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiao Mi 4
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6.0.0 değil 6.0.1 en son kararlı yapı. Sim kapanmıyor. Cihaz kendini yeniden başlatıyor. Yeniden başlatıncada haliyle pin kilidi varsa tuşlamanızı istiyor. Bende kullanıyorum Mi4, en son kararlı global yüklü. Nerdeyse herkes yeniden başlıyor cihaz diyor ancak benim başıma hiç gelmedi.

GT-N5100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cihaz yeniden başlıyor dediğin cihaz reset atıyo diyosan .Bende reset atmıyo bildiğin şebeke gidio sonra kilidi açıom pin giriyorum sonra gelio. Böle garip bişe az önce taktım sim kapandı açıldı. Telefon reset fln atmadı yani. Demekki sürümle alakalı. Bendede en son global kararlı sürümü yüklü 6.0.1.

Oyla:

bulent_dt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bülent
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
benimde telefonumda da aynı sorun var. hatta bazen sadece sim şifresi istiyor bazen de telefonu yeniden başlatıyor. sanırım sürümle ilgili. yeni güncellemelerde düzelecektir herhalde?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
V8 6.8.4 beta sürümüne geçmenizi tavsiye ederim şuan sorunsuz bi şekilde kullanıyorum pil durumunda gayet iyi.

Oyla:
Üst Alt