Çözüldü Sim kart aktivasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erchina451

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERçin
Cihazım
redmi note 2
Konular
8
Redmi note 2 miui 9 telefonumda yeni sim kartımı taktım fakat bir türlü sim kart aktivasyon yapılamadı. Surekli mesaj gonderiyor fakat aktif edilemiyor

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asilombard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Asilombard
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Telefonu İngilizce diline alıp gönder sonra başlat Türkçe yap dene bi kardeşim

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Aşağıdaki adımları tek tek yapın hocam

1.Mi hesabı açın ve buraya telefon numaranızı tanımlayın. ( )
2. Açtığınız mi hesabınıza giriş yaparak gerekli alana telefonunuza ekleyin.
3. GPS - Senkronizasyon ve internetleri aktif edin.
4.Telefonun tarayıcısında id.mi.com ve i.mi.com sayfalarını açarak giriş yapın.
5. Ayarlar>mi hesabı>mi cloud> cihazı bul seçeneğini aktif edin. Sim etkinleştirme uyarısı çıkacaktır. Tamama basın ve mi tarayıcıdan i.mi.com sayfasını açarak find device girin.(Cihaz bul)
6. İlk etkinleştirmede muhtemelen yapamayacaktır. Ama yinede find device özelliğini açıyor. Bu özellik açıkken i.mi.com'dan find device'a tekrar girin ve cihazınızı bulmasını bekleyin.
7.Cihazınızın konumunu bulduktan sonra !!tarayıcı kapatmadan!! tekrar Ayarlar>mi hesabı>mi cloud'a gidin ve cihazı bul özelliğini kapatın ve tekrar açın. Sim uyarısını tekrar verecektir. Tamama basın ve bekleyin. Eğer yurt dışı sms yetkiniz var ise Bu Sim kartınızı etkinleştirmesi gerekiyor.

Oyla:

Camiryo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
g2
Konular
0
Aşağıdaki adımları tek tek yapın hocam

1.Mi hesabı açın ve buraya telefon numaranızı tanımlayın. ( )
2. Açtığınız mi hesabınıza giriş yaparak gerekli alana telefonunuza ekleyin.
3. GPS - Senkronizasyon ve internetleri aktif edin.
4.Telefonun tarayıcısında id.mi.com ve i.mi.com sayfalarını açarak giriş yapın.
5. Ayarlar>mi hesabı>mi cloud> cihazı bul seçeneğini aktif edin. Sim etkinleştirme uyarısı çıkacaktır. Tamama basın ve mi tarayıcıdan i.mi.com sayfasını açarak find device girin.(Cihaz bul)
6. İlk etkinleştirmede muhtemelen yapamayacaktır. Ama yinede find device özelliğini açıyor. Bu özellik açıkken i.mi.com'dan find device'a tekrar girin ve cihazınızı bulmasını bekleyin.
7.Cihazınızın konumunu bulduktan sonra !!tarayıcı kapatmadan!! tekrar Ayarlar>mi hesabı>mi cloud'a gidin ve cihazı bul özelliğini kapatın ve tekrar açın. Sim uyarısını tekrar verecektir. Tamama basın ve bekleyin. Eğer yurt dışı sms yetkiniz var ise Bu Sim kartınızı etkinleştirmesi gerekiyor.
Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım fakat olmadı. başka deneyebileceğimiz yöntem var mı?
Birde telefonu fabrika verilerine sıfılayınca root rom vs işlemleri yapmaya gerek var mı yoksa telefon bana ilk geldiği hale mi dönüyor? Sıfırlamak istiyorum fakat sorun çıkarsa halledebileceğim bilgim yok. Hepsiburadadan bi mağazadan almıştım.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım fakat olmadı. başka deneyebileceğimiz yöntem var mı?
Birde telefonu fabrika verilerine sıfılayınca root rom vs işlemleri yapmaya gerek var mı yoksa telefon bana ilk geldiği hale mi dönüyor? Sıfırlamak istiyorum fakat sorun çıkarsa halledebileceğim bilgim yok. Hepsiburadadan bi mağazadan almıştım.
Dili ingilizce yapıp telefonu açıp kapatın tekrar deneyin birde.

Oyla:

Camiryo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
g2
Konular
0
Dili ingilizce yapıp telefonu açıp kapatın tekrar deneyin birde.
Hocam hepsini yaptım çok uğraştım olmuyor. bu etkinleştirme neden lazım sadece cihazı bul özelliği içinmi? Tema falan indirmek isterken mi hesabı istiyor. Mi hesabı kullanmasak çok kaybeder miyim.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam hepsini yaptım çok uğraştım olmuyor. bu etkinleştirme neden lazım sadece cihazı bul özelliği içinmi? Tema falan indirmek isterken mi hesabı istiyor. Mi hesabı kullanmasak çok kaybeder miyim.
Hocam Tema harici bir çok işlemi Mi hesabı üzerinden yapabilirsiniz. Örneğin yedeklerinizi almak gibi. Belki sunucularda bir bir sorun olabilir bu yüzden aktif olmuyor.

Oyla:

Camiryo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
g2
Konular
0
Hocam Tema harici bir çok işlemi Mi hesabı üzerinden yapabilirsiniz. Örneğin yedeklerinizi almak gibi. Belki sunucularda bir bir sorun olabilir bu yüzden aktif olmuyor.
Başka zaman bir daha deneyeyim o zaman. 5-6 lira para gitti. Hocam birde mesela etkinleştirdik veya etkinleştiremedik, 2 durum içinde, sim kartımı değiştirsem ne olur kilitlenme filan olur mu başka numaraya ait sim takınca.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Başka zaman bir daha deneyeyim o zaman. 5-6 lira para gitti. Hocam birde mesela etkinleştirdik veya etkinleştiremedik, 2 durum içinde, sim kartımı değiştirsem ne olur kilitlenme filan olur mu başka numaraya ait sim takınca.
Farklı bir sim takıp telefonu kullanabilirsiniz ama Mi Hesabı kullanamazsınız.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt