- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- Oppo reno 4
- Meslek
- HVKK Astsubay
- Konular
- 25
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Xiaomi eu 9.11.21 MIUI 11.1
- Telefon Modeli
- MI6
- Bootloader Kilidi
- Açık
Sim kartımı abone değişikliği nedeniyle değiştirdim. Xiaomi mi6 eu beta rom kullanıyorum. Önceden sim kartımı etkinleştirebiliyordum. Ama şimdi her telefonu açıp kapattığımda etkinleştirilmedi hatası alıyorum ve 80krş mesaj ücretlendirilmesi yansıyor faturaya.
Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda sorunu çözdüm. Umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlara da bir çözüm olur.
İlk önce telefonun dilini ingilizce yaptım telefonu yeniden başlattım. Mihesabı - xiaomi bulutta mesajlar ve çağrı kaydı eşitlemeleri açık olacakmış. Yabancı bir sitede sim kartın takılı olduğu slotun sim1 olması gerektiği yazısını okumuştum. Benimki de sim2 de imiş. Sim1 e taktım. Telefonu yeniden başlattım. Aktivasyonu tamamladı. İnşaallah sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur.
Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda sorunu çözdüm. Umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlara da bir çözüm olur.
İlk önce telefonun dilini ingilizce yaptım telefonu yeniden başlattım. Mihesabı - xiaomi bulutta mesajlar ve çağrı kaydı eşitlemeleri açık olacakmış. Yabancı bir sitede sim kartın takılı olduğu slotun sim1 olması gerektiği yazısını okumuştum. Benimki de sim2 de imiş. Sim1 e taktım. Telefonu yeniden başlattım. Aktivasyonu tamamladı. İnşaallah sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: