Soru Sim 1, sim 2 gibi gözüküyor

Ahmet135

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0 kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba, bugün imei atılmış telefonuma hafıza kartı takarken sim kartın sim 1(hafıza kartı olmayan bölüm)de olduğunu fark ettim. Normalde sim 2ye takınca çalışması lazım diye biliyorum. Ayarlardan sim durumuna baktığımda kartım sim 1e takılıyken sim 2de diye gözüküyor. Böyle bir şey mümkün mü neden oldu? Cevaplarsanız sevinirim herkese iyi forumlar☺️

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Garantisiz cihazlarda tek Sim portuna IMEI tamiri yapılmaktadır. Yüksek ihtimalle sizin cihazınız da garantisiz bir cihaz. Xiaomilerde var olan bir özellik sayesimde Sim 1'e takılan cihaz Sim 2 portundaymışcasına çalışabilmektedir. Bu nedenle böyle olmuştur.

Oyla:

Ahmet135

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisiz cihazlarda tek Sim portuna IMEI tamiri yapılmaktadır. Yüksek ihtimalle sizin cihazınız da garantisiz bir cihaz. Xiaomilerde var olan bir özellik sayesimde Sim 1'e takılan cihaz Sim 2 portundaymışcasına çalışabilmektedir. Bu nedenle böyle olmuştur.
Teşekkür ederim ben zaten tek sim olanda kullanıyordum, hafıza kartı ile birlikte olanda okumuyordu. Tek sim olan sim 1, hafıza kartı ile olan sim 2 diye düşünüyorum cevabınız için çok teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt