Bende de aynı şekilde bir durum söz konusu... Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.ustam kolay gelsin twrp yi attım rootladım fakat res cekince tekrardan twrpden acılıyor neyden olabilir ne yapmam gerekıyor
TWRP YAPTIM AMA REBOOT SYSTEM YAPINCA NORMAL AÇILMIYOR TEKRAR TWRP SAYFASINDA AÇILIYOR KURTULAMIYORUM BU SAYFADAN SIFIRLAMADAN NASIL ÇÖZEBİLİRİZ BU SORUNU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
bende ne yaptıysam twrp menüsü açılmıyor Mı-Recovery 3.0 ekranı açılıyor ne yapmam lazım ?
Custom rom yükleyince açılıyor mu hocam denedinizmi ?Twrp yükledikten sonra ilk iş custom rom yüklemek....
Rom - Mi Note 10 Lite Miui 12 Hellas V12.0.3.0. XRTV Stabil Rom (Video) A10
Xioami Miui Hellas XRTV rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında bir rom'dur. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş...forum.miuiturkiye.net
Hellas ve Greeshan custom ROM'larını denedim. İkisinde de açılıyor.Custom rom yükleyince açılıyor mu hocam denedinizmi ?
Teşekkür ederim custom romu yükleyince twrp silinmiyor dimiHellas ve Greeshan custom ROM'larını denedim. İkisinde de açılıyor.
Teşekkür ederim custom romu yükleyince twrp silinmiyor dimi